torstai 8. huhtikuuta 2010

Sekoittelua


Niin kuin eilisessä postauksessa kerroin, sain pääsiäisen aikaan pienen innostuksen sekoitella jauhemaisia luomivärejäni. Minulla ei niitä montaa ole ja ne mahtuvatkin tällaiseen pikkuruiseen koriin.


Suosikkejani jo kokonsa puolesta ovat ihanaiset MACin Pigment Colour Powderit, joista omistan pinkin Bright Fuchsian, mattavihreän Landscape Greenin, sinisen Mutinyn sekä Apricot Pinkin, jonka olemassaolon olin tyystin unohtanut, ja josta en oikein tiedä, minkä sävyinen se on. Roosan ja rusehtavan välimaastoa kenties. Kaikki muut ovat ihanan hohtavia sävyjä, paitsi tosiaan tuo mattavihreä, josta olen valmis luopumaan. Jos joku haluaa ostaa, niin 12 eurolla (sis. post.kulut) lähtisi.


Lisäksi minulla on näytteitä näistä Pigment Powdereista. Ylhäältä alaspäin ihana White Gold, Chartreuse, mattavaaleanpunainen Cool Pink sekä  Pastorale.


Vasemmalla  Goshit: vaaleanpunainen (ja ihanasti hohtava) Pinkie sekä vielä korkkaamaton metsänvihreä Greeny. Lisäksi superhohtavat Yves Rocherin ihanuudet: Helmiäiskulta ja Helmiäisroosa (joista jälkimmäinen on sittenkin selvästi hehkuva roosa, toisin kuin yritin aiemmassa postauksessa väittää, että näyttäisi kupariselta...).


Sitten sekalainen sakki: Bottega Verden monen meikin pelastaja Beige, Youngbloodin Golden Beryl ja Cashmere, Stargazerin 48, Jane Iredalen 24 Karat Pink ja Youngbloodien alapuolella Essentia Naturalen Night Flight.


Sekoittelen nyt iloksenne näillä Maceillä, joista kokonsa (7,5 g) puolesta riittää sekoiteltavaa. Tässä siis Apricot Pink ja Bright Fuchsia.


Tässä kuivalla siveltimellä levitettynä.


Ja tässä kostealla. Intensiivisyys satakertaistui, vaikka jo kuivana nämä ovat todella pigmenttisiä ja ihania.


Sekoiteltuna siis vähän vaaleampi pinkki lopputuloksena.


Mutiny + Bright Fuchsia on ihana lila! Ja tuossa oikealla pelkkä Mutiny. Kumpikin kostealla siveltimellä.


Vasemmalla Landscape Green + Mutiny, oikealla pelkkä Landscape Green (jonka siis myyn 12 eurolla --> kommentoi tai laita meiliä). Täytyy kyllä sanoa, ettei tuo mattaväri sekoittunut yhtä hyvin metallinhohtoiseen kuin nuo metallit keskenään.


Sotkuista puuhaahan tämä on enkä aamumeikiksi tätä suosittele. Siinä on muuten luomivärit pitkin pöytiä.


Ja kädet ovat takuuvarmasti vähintäänkin tämän näköiset, kun sitä oikeaa värisävyä alkaa metsästää. (Kädessä Ariane Indenin sivellin, joka sopii tähän hommaan kuin pähkinät oravalle.)


Ja kun värejä sitten viimein rupeaa putsaamaan pois, on jälki tämän näköistä.

Mutta siis itse kyllä rakastan näitä värejä. Jälki hohtaa, on todella intensiivinen ja pigmenttejä on todellakin runsaasti. Todella pieni määrä väriä riittää, vaikka noissa kuvissa olenkin tuhlaillut oikein urakalla. Ainoa huono puoli onkin häivytyksen vaikeus (jos käytät kostealla siveltimellä), ja senpä takia laitankin ulkonurkkaan yleensä jotain normaalia, tummaa luomiväriä enkä näitä jauhemaisia. Tai jos laitan jauhemaisia, niin sitten kuivalla siveltimellä. Pääasia, että saan liikkuvan luomen hohtamaan kivasti.

No, tässä sittenkin vielä vilautus niistä silmämeikeistä, joista eilen oli puhetta. Näytti kivemmalta livenä, mutta kökköripset oli kököt luonnossakin. Tuo  punainen on sekoitus Bright Fuchsiaa, White Goldia ja Yves Rocher'n Helmiäisroosaa. Ja päällä sipaus neonpinkkiä Stargazeria. Ulkonurkassa jotain tummaa normiväriä ilmeisen hätäisesti laitettuna.


Rajaus Ariane Indenillä ja päällä vähän MSCHICin Glitziä (Black Lace), jonka siis laitoin myyntiin.Alhaalla samat setit luomivärejä. Ripsien kökköisyys johtuu siitä, että suhrasin Lancômen Ôscillation Powerboosteria Nivean Extreme Resist Lengthening -ripsarin joukkoon. Niin, ja musta kajal on laitettu, ja muistaakseni se oli Clarinsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!