sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Viikonlopun antia


Sain lauantain kunniaksi yhden tuotteen kulumaan loppuun. The Body Shopin vihreältä omenalta tuoksuva suihkugeeli kului loppuun aamusuihkun tuoksinassa. Tämä tosissaan tuoksui ompulta aika voimakkaasti, mutta pelättyä inhoreakiota (teinijuoma Green Catiin yhdistyvää sellaista) en saanut, vaan tuoksu oli oikein mukava. Ainoa huono puoli oli siinä, että jos sattui laittamaan tukkaan voimakkaasti tuoksuvan hoitoaineen samalla kun käytti tätä, niin niiden yhdistelmä aiheutti oksennusreaktion. Ompun tuoksu ei kuitenkaan jäänyt iholle häiritsemään mahdollisia hajuveden tuoksahduksia.

Mutta vihdoinkin löytyi suihkugeeli, joka vaahtoaa tarpeeksi. Niitä ei ole kylppärin hyllyllä hetkeen näkynyt. Pidin siis tästä tuotteesta paljon. Juuri oikea koostumus minulle.


Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, etten pystynyt olemaan niissä edellisissä kynsissäni hetkeäkään. Vaihdoin siis monessa blogissa vilahtaneeseen Goshin Golden Dragoniin, joka ei ole koskaan ollut lempparini Goshin lakoista. Pidän siitä, mutta minulla on kivempiakin Gosheja. Nysäkynsissä GD ei näyttänyt kivalta, mutta ei tosiaan mikään muukaan. Eivätkä epäonnistuneet konaditkaan tehneet sille hyvää. Mutta nyt, näin pitkissä kynsissä ja ilman mitään ylimääräistä, tämä olikin oikeastaan hauska tapaus. Ehkäpä pääsee käyttöön useamminkin.


Ja lauantai-aamuna vaihdoin ystäväni valmistujaisiin vanhat, tutut seeprakynnet, jotka tosin Inglot-päällys hieman sottasi.

Nappasinpa kuvan vielä We Care Iconin huulikiillosta, kun se oli niin ihana. Olen vihdoin päässyt tutustumaan tähänkin sarjaan. Muusta meikistä en valitettavasti ehtinyt ottamaan kuvaa, niin ripeää valmistautuminen taas oli.


Tämä ihana nudekiilto on sävy nimeltä 18 Perfect Nude Mauve, joka on juurikin nimensä mukaisesti täydellinen.


Vähän enemmän vaaleanpunainen kuin beige, mutta ah, niin ihana! I'm in love <3

Tsekatkaapas Irinin arvonta!

4 kommenttia:

 1. Tuo Goshin kynsilakka on täydellisen värinen <3 Rakastuin.

  VastaaPoista
 2. On kyllä paljon parempi kuin edellinen lakka :D

  Eikös olekin ihania nuo Iconin kiillot <3 Nätti väri tuokin!

  VastaaPoista
 3. Hih, on se kyllä aika nätti :)

  VastaaPoista
 4. Nea: No, onko vähän parempi? :D Joo, nuo Iconin kiillot on aivan mahtavia! Ja yllätyin tuonkin kiillon "peittävyydestä". Kyllä rakastuin noihin eikä hintakaan päätä huimaa.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!