torstai 22. huhtikuuta 2010

RevitaLash - ripsien riemu

 (Anteeksi tästä postauksesta. Olen tämän kirjoittanut väsyneenä, kiireessä ja Bloggerin kiukutellessa , mutta antaa nyt mennä. Seuraavalla kerralla sitten jotain laadukkaampaa. )

(EDIT (19.7.11): En voi muuta sanoa kuin, että on todella sääli, että tämä postaus on suosituin postaus blogissani. Blogger ei vieläkään anna korjailla kuvien asettelua tai mitään muutakaan. Huoh. Nauttikaa. )

En enää malttanut odottaa, vaan kirjoitanpas nyt testituloksia. Olen nyt kokeillut RevitaLashia pari kuukautta - kerran illassa - ja tuossa yläkuvassa näette lähtötilanteen.

edit. Olen nyt muokannut tätä postausta, mutta Blogger heittelee kuvia miten sattuu :(

Lähtötilanne:Nyt:

Näissä ylemmissä kuvissa näette siis tilanteen nyt. Näistä on nyt vaikea hahmottaa mitään, kun kuvat ovat eri etäisyydeltä, mutta jos ei muuta, niin ainakin väriero on selvä. Ihan kuin olisin käynyt kestovärjäämässä ripset. Kannattaa klikkailla kuvia suuremmaksi niin näkee todellisuuden paremmin.

Tässä vähän epäselvässä kuvassa on aika olemattomat alaripset. Tämä siis edelleen lähtötilanteesta.


Tässä alemmassa niitä on enemmän ja ovat tummempia. Ja unohdinpa taivuttaa ripset.

Tässä ylemmässä rajauksellisessa kuvassa noin kuukauden käytön jälkeen tilanne. Kuva tästä postauksesta. (Anteeksi oikeasti kuvien ja tekstin epäselvä asettelu, Blogger ei oikeasti anna asetella niin kuin haluaisin. Prkl.)Ja tässä nyt ripsivärin kera. Ripsissä siis samaa Niveaa kuin tuossa edellisessäkin kuvassa. Anteeksi kökköisyys, laitoin ripsaria paljon, koska halusin, että jokainen haituva tulee esiin. Kyllä minä koen, että ripset ovat nyt aiempaa pidemmät. Olen huomannut sen ripsiväriä laittaessa, kun ripset kolahtelevat kulmaluulla ja sotkevat sen ripsiväriin.


Näissä on lisäksi rajaus.


Ja tässä näkee alaripset selvimmin.

Yllätyin itse asiassa siitä, että lähtötilannetta tutkiessani huomasin, että ripseni olivat alunperinkin aika pitkät ja tuuheatkin. Silti koin tämän testauksen edetessä, että niille tapahtui vielä jotain lisää. Koska olin niin urpo, että lähtötilanteesta otetut kuvat katosivat jonnekin bittiavaruuteen, niin olin blogissani julkaisemieni kuvien varassa.

Sitten nuo ripsarikuvat ovat taas ihan kökköisiä, mutta en jaksanut aloittaa alustakaan. Aion joka tapauksessa vielä jatkaa RevitaLashin käyttöä, ja voin vielä myöhemmin julkaista lisää kuvia, jotka olisivat toivottavasti selkeämpiä.
Tässä nyt vielä tämä ihmetuote kaikessa komeudessaan.

En ehkä aloittaessani uskonut ihmeisiin, mutta nyt uskon.

(Olen lukenut tämän postauksen läpi nyt noin 10 kertaa, ja jokaisella kerralla huomaan, miten jurpolta kuulostan. Silti aion julkaista tämän postauksen. Huoh. Se on kahvin paikka nyt.)

9 kommenttia:

 1. Tätä olen odottanut. Itse aloitin samoihin aikoihin kokeilun, oikeestaan löysin blogisi kun googletin revilashin. Olen ajattellut että nään näkyjä koska omat ripseni jotka olivat aivan mitättömät ennen revitalashia on kasvannut pituutta, tuuhentuneet ja kyllä tosiaan tummuneet. Nyt pysyy taivutukset koko päivän jopa tavallisella ripsarilla. Olen lukenut niin paljon huonoa tuotteesta että en odottanut paljoa. Ainoa tosi huono puoli on sen hinta.. Kevätterveisin, Maria

  VastaaPoista
 2. Mäkin itse asiassa luulin nähneeni näkyjä, mutta jos meitä on jo kaks ni ei voida ihan väärässä olla :) Mä taas olin lukenut kaikkea hyvää tuotteesta, niin salaa toivoin, että se toimisi :) Täytyykin kokeilla noita taivutuksia tavisripsarilla, jos toimisi mullakin. Kiitti vinkistä!

  Ja hinta kyllä mättää tuotteessa, mutta kyllä se riittääkin sitte kuukausiks eteenpäin, jos näin haluaa ajatella :D

  VastaaPoista
 3. Ei ollut jurpo postaus lainkaan :D Tuota tummuutta kaipaisin itse neulashilta, joka on kyllä muuten pirun hyvää kamaa. Mistä muuten ostit tätä, anteeksi jos oot jossain kirjoittanut mutta lisäkahvikupposen tarpeessa ollaan täälläkin? ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että Neulashkin on toiminut :) Taisin itse asiassa jopa saada tämän Revitalashin jostain, kun tossa putelissakin lukee "sample", en kyllä tosiaankaan blogia varten. Mutta näitä saa ostaa www.revitalash.fi -sivuilta muun muassa.

  VastaaPoista
 5. Hei ! Mitä luulette voisiko kulmakarvoihin tarkoitettua Revitalashin tuotetta käyttää myös ripsiin ? Aloitin juuri kulmakarvoihin tuota käyttämään ja ajattelin että jos sitä "jää yli" käyttäisin sen ripsiin, mitä arvelette ?

  VastaaPoista
 6. Heippa Anonyymi:

  En ehkä itse uskaltaisi kokeilla. Ajattelin ensin, että vähä rahastusta tehdä erikseen tuotteet kulmakarvoille ja ripsille, mutta huomasin sitten, että niissä on kyllä eri vaikuttavat aineetkin, joten... En ehkä kokeilisi :/ Toisaalta luulisin, että jos se olisi ehdottomasti kiellettyä, niin ohjeissa ehkä kiellettäisiin siitä selkeästi. Et meinaan ole varmaankaan ainoa, joka tuota on pohtinut.

  VastaaPoista
 7. revitalashia saa muuten ulkomailta paljon huokeammalla kuin kotimaasta. Suosittelen etsimään esim. Ebay.com nimellä hakemalla..tilasin juuri ja postareineen jäi maksamaan n.50euroa (eli jos tullua tulee päälle, niin hinta sitten lienee jotain 60-70e)

  VastaaPoista
 8. Kannattaa olla tarkkana noiden Ebay-kauppojen kanssa, eivät välttämättä ole aitoa tavaraa. Itse olen erittäin tyytyväinen Revitalashin käyttäjä ja kerran ostanut Ebaystä tuotteen, jota vahvasti epäilen kopioksi. Puteli ei ollut ihan samannäköinen kuin aikaisempi, tuote oli paksumpaa ja tuntui erilaiselta silmissä.

  VastaaPoista
 9. Aidon tuotteen saa ainakin taalta: www.jtbeautyoutlet.fi

  Joskus noissa feikeissa on jopa ihan samanlainen pullo, muovit paalla ja sama pahvilaatikko. Sen tunnistaa feikiksi siita harjasta kun vertaa edelliseen pulloon, ja joskus koostumuksesta. Aika janna miten ne niita valmistaa.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!