maanantai 5. huhtikuuta 2010

Perhosia vatsassa

Tämä on nyt siitä typerä postaus, että värit ovat kuvissa ihan hakusessa. Varaudu siis siihen, että kuvat ovat noin sata kertaa laimeampia kuin niiden pitäisi. Yritetään nyt kuitenkin.


Ensinnäkin haluaisin kertoa, että olin todella yllättynyt, kun löysin tämän pinkin Lumenen lakan laatikoistani. Luulin, että olin jo kokellut kaikki Lumenen pinkit ja punaiset lakkani, mutta en kai sitten ole. Sävynimi 66 So Excited/Perhosia vatsassa ei kuulostanut tutulta ja kävin vielä bloginikin läpi varmuuden vuoksi, mutta en löytänyt postausta tästä lakasta. Voimme kai siis vetää sen johtopäätöksen, etten ole tätä lakkaa vielä testaillut.

Sitten haluaisin palauttaa mieliinne Lumene-postaukseni keväisestä Kevätkepponen-lakasta. Tämä on lakka, johon toivon, että vertaatte tätä Perhosia vatsassa -lakkaa sävyltään. Tämä on siis ihan aikuisten oikeasti yhtä kirkkaan pinkki kuin Kevätkepponen on kirkkaan oranssinpunainen. (Tai punainen, joka taittaa pinkkiin ja Kepponen oli punainen, joka taittaa oranssiin.) Tosin nyt kun oikein muistelen, niin ei se Kevätkepponenkaan ollut kuvissa yhtä kirkas kuin livenä. En tiedä, mikä kaikkia punaisia/pinkkejä lakkoja vaivaa, kun ne eivät suostu kommunikoimaan kameran kanssa toivotunlaisesti.


Anyways, meillä oli miehen kanssa perjantaina suunnitelmissa mennä yhdelle kaverille pelailemaan pokeria, joten yritin virittäytyä pelitunnelmaan noppa-Konadeilla. Nopat siis laatasta m22.


Samaisessa laatassa olisi kyllä ollut apilakuviokin onnea tuomaan, mutta ajattelin, että nopat toisivat enemmän pelifiilistä.
Minua niin suututtaa, ettei tuo väri pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa! Sanon vielä kerran, että tämä lakka on todella kirkas ja aika tummakin pinkki, ei mikään tuollainen hailea punainen niin kuin kuvissa. Plääh. En löytänyt netistäkään mitään kuvaa tästä. Tuntuu meidän kaikkien ajanhaaskaukselta julkaista kuvia, joissa ei ole mitään totuuspohjaa värin suhteen ja ei nuo noppakuviotkaan niin täydellisesti onnistuneet. No, vetoan taas siihen, että jonain päivänä me kaikki nauramme yhdessä tälle ja kaikille muillekin epäonnistuneille postauksille ja ihailemme uusia, hienoja, täydellisiä postauksiani, joissa kuvat ovat kirkkaita, tarkkoja ja totuudenmukaisia. Sitten tulevaisuudessa. Jossain vaiheessa. Ehkä. Toivottavasti. I wish.

Eikä me edes mitään pokeria pelattu, ja hyvä niin. Eihän näillä nopilla ole mitään tekemistä pokerin kanssa. Olisin vaan hävinnyt :)

Tämä kynsilakka oli vielä sunnuntai-iltana ihan kuosissa, kuviot vaan olivat jo vähän haalistuneet.

Sitten vielä yksi asiasta kukkaruukkuun -juttu. Olen niiiiiin kyllästynyt sellaisiin anonyymeihin kommentteihin, joissa haukutaan minua, ammattitaitoani (en sitten muuten ole meikkaaja-maskeeraja, vaikka sen koulun kävinkin), älykkyyttäni tai vaikka kuivaa ihoani (wtf). Yleensä suutuksissani en näitä kommentteja julkaise, mutta jos joku kehtaa ne nimellään lähettää, niin bring it on. Mutta katsastakaa sitten edes kirjoitusvirheet. Älytöntä lähettää minulle viestejä, joissa haukutaan typeräksi, jos omassa viestissä ei ole edes äidinkielen alkeita otettu huomioon.


No, se oli sellainen purkaus. Anonyymeiltä tulee myös ihania kommentteja ja kysymyksiä, muista lukijoista puhumattakaan. Kiitos niistä! <3

3 kommenttia:

  1. Älä niistä anonyymeistä välitä, niillä ei ole vaan pokkaa laittaa omia kuvia mihinkään ja sitten vaan haukutaan muita.

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirteät kynnet, sopivat hyvin pokeri-iltaan ;D Anonyymeistä ei kannata välittää, kateellisia löytyy aina.. :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!