sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Super Silver


Olen nyt niin innoissani, etten meinaa nahoissani pysyä. Kaivelin meikkilaatikoitani huvikseni ja yhtäkkiä käteeni osui tuote, jota en oikeasti muista edes hankkineeni. Pakkaus on kaiken lisäksi niin huomaamattoman oloinen, ettei kai ihmekään, että se oli kadonnut tutkastani.


Kyseessä on tuote, joka olisi kuulunut postaukseen, jossa esittelin jauhemaiset luomivärini. Eli tämä on MSCHICin mineraaliluomiväri sävyssä Super Silver. Ja sitä tämä todellakin on, superhopeaa parhaimmillaan. Jos olet kyllästynyt tekemään bile-iltoina smokey eyes -meikin, niin hopeameikki on varteenotettava vaihtoehto. Harmikseni en vain löytänyt tätä enää MSCHICin sivuilta. Muutenkin tuotteet tuntuvat siellä olevan myynnissä todella vähän aikaa.


Tätä voi käyttää kuivana tai kosteana, mutta näissä kuvissa esittelen sen nyt vain kosteana, kun se on niin makee!


Siis niin täydellisen peittävä ja intensiivinen hopea, että jos tätä on silmissä ja jää joltain huomaamatta, niin on kyllä ihme ja kumma!

Ja seuraavissa kuvissa on pelkästään tätä superhopeaa silmissä (kosteana) ja Nivean Extreme Resist Lengthening -ripsiväriä. Ja taivutukset on näköjään unohdettu.
Ja nuo nyt ei ole mitkään viimeistellyt meikit. Lätkäisin vaan meikkiä simmuun, että pääsen heti esittelemään tuota väriä teille. Enkä siis väitä, että bilettämään tarvitsee lähteä noin aneemisissa tunnelmissa, vaikka aika näyttävä tuo superhopea on yksinäänkin. Seuraksi voisi laittaa vaikka rajaukset ja aavistuksen tummaa luomiväriä ulkonurkkaan, mutta en nyt itse viitsinyt, kun vain kotona huvikseni meikkailin.

(Varsinkin tuosta viimeisestä kuvasta tuli muuten olo, että Revitalash olisi auttanut. Alaripset vaikuttavat pidemmiltä. Noissa kuvissa ripset nyt ei muuten näy niin selvästi, mutta yhä enemmän olen sitä mieltä, että ripset ovat kasvaneet ja aika paljonkin.)


Ja pystyy tätä häivyttelemäänkin sen kuivahdettua. Olen ihan superonnellinen, että löysin tämän kätköistäni, koska tämä vaikuttaa niin laadukkaalta. Edes luomivakoihin tämä ei jämähtänyt, vaan levittyi ihanasti ja pysyi myös. Olen taas rakastunut.

6 kommenttia:

 1. Löysin sattumalta blogisi ja tykästyin. Jonninaikaa oon odottanut löytäväni kivaa "kosmetiikkablogia" josta voisi saada vinkkejä ja ideoita, ja vihdoin löysin sellaisen :) Heti alkuun pitää kysellä, että minkälainen iho sulla on?

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa, kiitos kovasti!
  Mun iho on todella kinkkinen sekaiho. Se on paikoitellen todella rasvainen, ja rupeaa kiiltelemään helposti. Mutta sitten se on myös paikoitellen tosi kuiva, ja vaatii ihan supermömmöjä, ettei halkea käsiin. Tuon kiiltelynhän saa puuterilla kuriin, mutta mikään mahti ei auta meikin suhteen, kun pakkaset vetää ihon kuivaksi. Kuivan ihon päällä kun ei meikkivoide näytä järin hyvältä. Eli tällaisen ihon kanssa minä painin, ja jatkuvasti etsin niin niitä kuivan ihon talttuttavia rasvoja, kuin ihon mattana pitäviä voiteitakin :/

  VastaaPoista
 3. tosi hienolta näyttää, Vau!:)
  sopisikohan tuo sinisiinkin silmiin vai näyttäisikö liian jäättävältä?

  VastaaPoista
 4. Mä uskoisin, että sopisi ehdottomasti! :) Mutta sitten mä ehkä suosittelisin jotain tummempaa väriä ulkonurkkaan, jolloinka kokonaisuus ei olisi liian tasainen... Riippuu tietty, kuinka tummat silmät on. Mutta vaaleansinisten silmien kanssa ainakin jotain tummempaa ulkonurkkaan ja avot!! :D

  VastaaPoista
 5. Oi ihana! Tuollaisen superhopean haluaisin löytää. :)

  VastaaPoista
 6. No, niinpä! Harmittaa, etten löytänyt tätä enää MSCHICin sivuilta. Olisin meinaan kiinnostunut tästä tuotteesta muissakin sävyissä...

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!