tiistai 20. huhtikuuta 2010

Matattua pastellipinkkiä ja kukkaryppäitä


Pitihän se Avonin Pastel  Pink saada vielä matattuakin Make Up Storen Matt Top Coatilla. Tulos oli kiva, joskaan ei ihan noin vaalea kuin kuvassa.


Olin ensin ihan innoissani, ja ajattelin, että lakka näytti vielä kivemmalta kuin alkuperäisasussaan. Hetken lakkaa katsottuani päätin kuitenkin, että alkuperäinen oli ehkä parempi. Vai mitä mieltä olette?


Tässä pelkkä Pink Pastel...


... ja tässä Pink Pastel + Matt Top Coat. Tosin korostan vielä, että ei tuo lakka nyt ihan noin paljon vaalentunut. Mutta joo, alkuperäinen oli kivempi, vaikkakin tuo mattalakka tasoitti vähän epätasaisuuksia, ja tulos on siistimpi. Tuo Pink Pastel on kiva ihanan upean täydellinen lakka värinsä puolesta, mutta koostumus on aika haasteellinen, ja jättää helposti epätasaisen pinnan.


Tapani mukaan taiteilin taas Konad-kuvioita, tällä kertaa kukkaryppään laatasta m22.


Ei tämä nyt oikein ole vahvinta osaamistani, ja ei, en tiedä mikä sotku tuossa keskisormessa on. Haastavaa Konadeissa itselleni on se, että kaikki kuviot tuntuvat tulevan aina ihan erilailla kynsiin. Näyttäisi varmasti paremmalta, joa kuvat olisivat samalla tavalla joka kynnessä.


Mielestäni vasemman käden nimetön oli paras. Tykkään tuosta, että tuo iso, vaalea kukka on sivussa, ja mustat pikkukukat lähtevät keskelle päin. Vielä kun kynsinauhat saisi kuntoon. Vaikka se on kyllä sama kuin loton kanssa. Enhän minä yksinkertaisesti voi voittaa lotossa, jos en lottoa. Yksinkertaista, eikö? Miten sitten voisin saada kynsinauhani kuntoon, jos en hoida niitä? Niinpä.

3 kommenttia:

 1. Molemmat on ihan kivoja sekä pelkkä Pink Pastel että Top Coatilla varustettu versio. Mä kallistun ehkä myös enemmän tuon pelkän Pink Pastel version puoleen. :)
  Ja hei kyllä mä ainakin ajettelin voittaa lotossa joka lauantai vaikken lottoakaan, niin jospa ne sunkin kynsinauhat tulee kuntoon taikaiskusta. :D All U gotta do is believe in it!

  VastaaPoista
 2. Erittäin hyvä pointti noiden kynsinauhojen kanssa :D

  VastaaPoista
 3. Ansku: Oolraittis, I'll cross my fingers and pray for a miracle :D

  Hozuli: Eikö vain ollutkin? ;) Koin kyllä aikamoisen ahaa-elämyksen...

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!