perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kultaisesta hopeiseen ja turkoosiin

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!That's gotta hurt! And it did. Siis voi kiesus, että voi ihmisellä olla huono tuuri kynsien kanssa. Onnistun aina telomaan ne, ja sitten ne ovatkin seuraavat viikot nysäkynsiä. Ärsyttävää. No, tämä onnettomuus inspiroi minua myös vaihtamaan kultaisen Inglotin (josta keksin yhden huonon puolen: missä hauskat sävynimet? Pelkät numerot ovat aika tylsiä, ja vaikeita muistaa...) hopeiseen Dioriin.Sentään toisessa kädessä on vielä kynnet tallella, niin voi ottaa kuvia tästä. Viimeksi kokeilin tätä nysäkynsiin, mutta paremmaltahan tämä näin pidemmillä näyttää. Eli Diorin Silver Pearl kyseessä, ja tässä ekassa kuvassa lakkaa on vain yksi kerros, ja silti tulos on näin peittävä.


Ja kaksi kerrosta. Tykkään kyllä kovasti tästä lakasta. Tämä on kuitenkin sävyltään sopivampi talveen, joten tätä on hyvä käyttää vielä, kun lunta on maassa. Eli juhannukseen asti.


Mitäs sanotte, kummat olivat kivemmat: kultaiset vai hopeiset kynnet?

Sitten vielä eräs uutuustuote:


L'Oréal Paris'n uusi luomiväri on nimeltänsä ColorAppeal Chrome Intensity, ja sen hinta on about 9,30 euroa.


Ulkonäöltään tämä on perinteistä Lorkkua, mutta näyttää kyllä aika herkulliselta. Jostain syystä epäilin kuitenkin laatua. Liekö minulla ollut huonoja kokemuksia Lorkun väreistä vai mikä oli epäilyyni syynä, en tiedä. Joka tapauksessa epäilyni olivat aiheettomia.


No, en nyt tiedä käykö se tuosta kuvasta ilmi, mutta luomivärissä on ja oli reilulti pigmenttiä, ja koostumus oli melkein voidemainen. Tykkäsin kovasti.Kivasti tämä hohtaa, ja vaikka pigmenttejä on, niin tulos ei ole ihan yhtä tumma kuin nappi antaa ymmärtää. Paitsi kerrostamalla. Siksi tämä sopiikiin kevääseen ja kesään kuin nappi reikään.


Ja tämä kaunis, turkoosi sävyhän oli 183 Aquadisiac. Yummy!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille tasapuolisesti!

4 kommenttia:

  1. Nuo lorkun luomivärit ovat kyllä noissa pakkauksissaan niin syötävän herkullisia.

    Auuuuu kynsiparka! Minun peukkujen kynsille käy _aina_ noin kun ne ovat apaut samoissa mitoissa kuin kuvan onneton kynsi ;/. Nimimerkillä olen tällä hetkellä 99% nysäkynsi.

    VastaaPoista
  2. Panda: Joo, olet ihan oikeassa. Ne on todella herkkuja! Ja tämä kynsihomma menee ihan naurettavaksi. Kaiken lisäksi ne tosiaan on aina oikean käden kynnet, kun menee mäsäksi ja vasemman käden kynnet porskuttaa pitkinä. Hirveesti järkeä. En viiti leikatakaan noita vasemman käden kynsiä, kun jäisi kynsilakkapostaukset muuten tekemättä, kun ne ei näyttäisi niin hyviltä nysäkynsissä :0 Mutta livenä, kun mulla kuitenkin on kaksi kättä, niin lopputulos on aika naurettava...

    T. Vasen käsi = pitkät kynnet, oikea käsi = nysäkynnet

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!