lauantai 24. lokakuuta 2009

Sinistä silmämeikkiäNo, niin... Sen viimeksi esitellyn Goshin sinisen lakan kanssa piti tietysti saada silmiinkin sinistä. Yleensä käytän vain vihreää tai lilaa johtuen siitä, että vihreiden silmien kanssa, ne värit sopivat mielestäni parhaiten.

Mutta sinistä luomiväriä piti siis tällä kertaa sorkkia silmiin, jotteivät siniset kynteni olisi olleet täysin out of place. Tässä apuun rynnisti Macin Pigment Colour Powder, jota minulla tätäkin on muutamaa väriä (ja jollaista vastaavaa löytyy myös yllätys, yllätys Goshilta, mutta siitä myöhemmin...). Tätä voi käyttää niin kuivana kuin kosteanakin, ja liittämäni kuvat osoittavat nyt eroa, joka näkyy riippuen siitä, millä tavalla tätä käyttää. Vasemman puoleinen kuva on luonnollisesti kuivana käytetty, jolloin pigmenttipitoisuus ei ole kovin suuri. Kuvassa olen laittanut väriä kaksi kerrosta. Kosteana käytettynä (oikean puoleisessa kuvassa) jauhe muuttuu aika lailla voidemaiseksi, ja on todella peittävää, ja huomattavasti näyttävämpää. Sävynimi tällä sinisellä värillä on Mutiny. Aika hassua, että sekin näyttää kuvassa yhtä harmahtavalta kuin kynteni, vaikka kumpikin väri on oikeasti todella sininen.Maciahan ei moni paikka Suomessa myy, ja vaikka mahdollisuus oli Helsingin Stockalle lampsia, niin itse marssin Amazon.comiin ihastuttuani tähän niin kovasti. (Tämän sinisen siis sain töiden puolesta.) Ja tässä oli kivaa se, että netistä onnistuin tilaamaan useita parin gramman näytekokoja yrittäessäni päättää, mikä sävy olisi kiva elokuisiin häihini. Olin silloin rajannut värivaihtoehdot vaaleanpunaiseen ja vihreään, ja tilasin useita sävyjä kyseisistä väreistä. Mutta siitäkin myöhemmin... ;)

Eli noissa kuvissa silmillä ei ole mitään muuta kuin hätäisesti heitetyt Pigment Powderit... Yritin ottaa kuvia, joista olisi näkynyt valmis meikki, mutta ei siitä mitään tullut. Kerron nyt kuitenkin, mitä laitoin Pigment Powderin kaveriksi:

Eli surprise surprise, Goshilta löytyy muutakin kivaa kuin kynsilakkoja. Tämä ei ole se äsken mainitsemani Colour Powderin vastine, mutta tätäkin voi käyttää kuivana ja kosteana. Tämä 12 Aqua -sävy on aavistuksen vaaleampi kuin tuo Macin Mutiny, joten tätä sohaisin sitten silmän sisänurkkaan, ja again, so sorry, etten tästä mitään järkevää kuvaa saanut postattua. Mutta siis nämä Goshin yksittäiset luomarit ovat kyllä todella laadukkaita, ja tässäkin ero kuivan ja kostean välillä on todella huomattava, eli itse tykkään käyttää kosteana. Luomivärin koostumus ei rasiassa muutu miksikään, vaikka sitä kostuttaakin, joten no worries.Alarajauksiin ja yläluomen ulkonurkkaan sipaisin sitten Lancômen syysmeikkilookista tuttua rajuskynää 031 Indigo Paris -sävyssä. Tämä on hyvin levittyvä, vaikka onkin aavistuksen kovempi koostumus, kuin niissä mitä yleensä tykkään käyttää.. tämä on siis kiva tummansininen sävy eikä minulla ole mitään pahaa sanottavaa sävystä eikä itse kynästä. Lancômen tuotteet ovat aavistuksen hintavampia kuin ne mitä itse käytän yleensä, mutta on tämä kynä kyllä pidempikin kuin esim. Lumene Natural Coden Eye Intensifier:

Kuten kuvasta näkyy :) Kumpaakaan en ole teroittanut tai mitään. Mutta tuosta Lumenen kynästä pitää sanoa, että wau! Levittyy vielä paremmin kuin tuo Lancôme, siis todella pehmeä koostumus, ja lisäksi levittyy mahtavasti kajalina, eli silmän sisäpuolelle. Tykkään kovasti.

Nyt kaikista edellä mainituista: SUOSITTELEN :)

p.s. Olisin tähän yhteyteen halunnut laittaa kuvaa Lancômen Powerboosterista käytössä, mutta se suoristikin taivutetut ripseni niin, ettei tulos ollut enää yhtään kiva. Syy saattaa piillä siinä, että laitoin sen päälle ripsarin suoraan enkä ripsisiveltimellä, joka olisi ehkä ollut hellävaraisempi.. No, joku toinen kerta sitten :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!