torstai 12. marraskuuta 2009

Virheostoksia ja onnistuneita tilauksia


 Joskus sitä tekee virheostoksia. Jos tekee ostoksensa netissä, virheitä sattuu vielä suuremmalla todennäköisyydellä kuin, jos kävelisi kauppaan asti tutkailemaan ostosvalintojaan. No, kuvan Macin Pigment Color Powder (sävy Landscape Green) on yksi minun tekemistäni virheostoksista. Kertaakaan en ole käyttänyt tätä, ja ihan sävyn vuoksi. Jos tämä olisi edes metallinhohtoinen kuten jo kehumani Mutiny, mutta ei. Lanscape Green on ihan matta myrkynvihreä eikä oikein sovi mitenkään silmämeikiksi. Ehkä rajausta voisi kokeilla (nämä Pigment Powderit siis toimivat mainiosti kostean siveltimen kanssa), mutta sekin kuulostaa aika extremeltä. Vai mitä mieltä olette?

Mutta onpa niistä virheostoksista jotain hyötyäkin. Virheistä oppineena ja elokuisiin häihin epätoivoisesti meikkejä metsästävänä päätinkin loppukesästä viisastua vahingoista, ja tilata lisää Macin meikkejä, mutta näytekappaleina. Huomattavasti pienemmällä rahalla oli mahdollista tilata pikkuruisia näytepurkkeja, joista kuitenkin riittää vaikka kuinka moneen meikkiin.
Vihreää silmämeikkiä hakeneena onnistuin tilata tällaisen täydellisen pohjavärin. Pastorale-sävynimellä kulkeva vaaleanvihreä jauhe hehkuu hiukan helmiäistä, ja oli vallan passeli kesähäihin. Ja kuten kuvasta näkyy, jopa näissä näytepurkeissa todellakin on aika paljon tavaraa.

Toinen aivan mielettömän ihana ostos oli White Gold -nimellä kulkeva vaalea, kultaa hohtava shimmeriväri, jota on helppo myös sekoitella muihin väreihin. Ja aivan ehdoton tämä on silmän sisänurkkaan, jonne se tuo ihanaa valoa ja kirkastaa koko katseen.

Ja niin kuin vähän joka meikin kanssa, tykkään käyttää näitä nimenomaan kostealla siveltimellä kahdesta syystä a) tulos on peittävämpi ja voimakkaampi ja b) jauhemaiset värit pysyvät kosteana kasassa eivätkä pöllyä pitkin kylppäriä.

Ja jos joku kiinnostui, niin voin kertoa, että Amazon.com oli paikka, josta näitä onnistuin tilailemaan. Mutta värisävythän eivät toki tietokoneen ruudulla näytä siltä, miltä oikeasti. Tämän varmasti todistaa myrkynvihreä meikkijauheeni. Toki Mac-meikkejä voi mennä pällistelemään esimerkiksi Helsingin (tai Turun) Stockalle, jos haluaa varmistua värivalinnoistaan. Mutta sanonpa vielä, että nuo meikkisamplet ei paljoa maksa, ja niitähän voi tilailla vaikka minkä värisiä, niin voi rauhassa mietiskellä näytteiden keskellä, että minkä värin sitä oikeastaan haluakaan omakseen ihan oikeankokoisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!