tiistai 26. tammikuuta 2010

Sävyttelyä ja unohtunut ihanuus

Ja jälleen on vuorossa: "Mitä kaikkea meikki- ja korukaapistani voin kaivaa ja yhdistellä keskenään?" -osio. Harmaita söpöliinejä ovat Biancon rusettikoristeinen käsikoru, Maybellinen Khôl Express -rajauskynän (jota valitettavasti ei myydä enää) sävy Silver Black sekä Clarinsin luomiväri, sävy 17 Mystery Grey.Clarinsin luomiväriä en ole ehtinyt käyttää vasta kuin pari kertaa, mutta tiedän jo, että pidän tästä. Pigmenttiä on tarpeeksi, tämä levittyy hyvin ja kerrosten määrällä voi vaihdella syvyysastetta. Laadukas tuote.


Maybellinen kynä on ihana, ja harmittelen kovasti, ettei näitä myydä enää. Omistan kynän myös vihreänä ja lilana. Vedenkestävä kynä levittyy sulavasti, pysyy hyvin ja näyttää vielä paremmalta. Ainoa huono puoli on se, etten uskalla käyttää näitä kyniä niiden loppumisen pelossa :/ Sitten en saa näitä enää mistään. Nyyh.


Toinen väriyhdistelmä on luonnollisesti pinkki. H&M:n korvakorut olenkin jo esitellyt, samoin kuin Minersin Crystal Crush -kiillon sävyn Studio 54.

Sen sijaan tätä MACin Pigment Color Powder -sävyä Bright Fuchsia en olekaan vielä esitellyt. Väriä tosin voi olla vaikea saada näyttämään hyvältä silmämeikissä ilman, että silmät näyttävät krapulaisen aamun peilikuvalta. Mutta onneksi tätäkin sävyä (kuten myrkynvihreää sävyä Landscape Green) pystyy muokkaamaan muiden pigmenttivärien avulla.

Sitten vielä yksi i-h-a-n-a (ja jos minä rupean tavuttelemaan, niin silloin se on uskottava) ripsiväri, jonka tajusin kuivuneen kokoon käyttäessäni Max Factorin False Lash Effectiä liiankin innokkaasti.

Nivean Extreme Resist Lengthening on superkestävä, pidentävä ja ripsien taivutuksen ihanasti lukitseva, supersööttiin pakkaukseen puettu suosikkini, jonka olemassaolon unohdin Max Factorin astuttua kuvioihin. Kun tässä eräänä päivänä huomasin tämän limenvärisen söpöliinin kurkistelevan rajauskynien alta, kokeilin sitä vain huomatakseni sen jo kuivuneen käyttökelvottomaksi. No, melkein. Siitä riitti tasan sen verran, että sain pari vetoa Niveaa laitettua Max Factorin alle, ja sen takia näytti MF:kin paremmalta kuin aikoihin. Kun kesällä käytin tätä ripsaria, kuulin kehuja ripsistäni koko ajan. Lisäksi ripset oikeasti pysyivät kaarella, ja erotellun upeina koko päivän. Tätä hankin heti lisää. Max Factor on hyvää, mutta tämä on parasta.Nivealla saattaa olla ns. perusmeikin maine, mutta kyllä sielläkin päässä osataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!