sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Vihreä silmämeikki

Nyt yritän kerrankin näyttää kuvaa meikistäni. Tämä on tällainen perusmeikki, millä saatan lähteä käymään jossain kääntymässä. Ei mikään huolella tehty eikä tosiaankaan ajan kanssa. Meikissä käytetty sitä, mitä on käteen sattunut osumaan eli ei edes tuotteita ole ajan kanssa mietitty.


Saanen ensin kommentoida, että hahaha! Toinen silmä kattoo itään ja toinen etelään, vaikka kun tarkkaan katsoo, huomaa, että ne katsovat kyllä ihan samaan suuntaan. Ai, ei? No, ei anneta sen häiritä.
Olen pohjustanut luomet Sothysin vihreällä kynällä, ja sipaissut päälle vähän Lorkun uutta turkoosia. Rajasin Anytimen turkoosilla ja ulkonurkkaan laitoin Goshin Sense-trion tumminta väriä. Lisäksi sisänurkassa vähän Oriflamen vihreää Eye Dustia. Alhaalla vähän kaikkia sekaisin. Ripsissä huitaisu Niveaa.

Saanen huomauttaa, että kamera on taas syönyt värejä. Livenä meikki oli jotenkin tummempi ja elinvoimaisempi (näin paremman sanan puutteessa).
Ehkä tässä vaiheessa voisi painottaa, että vaikka tuo Sothysin kynä on todella hyvä pohjustaja (antaa ihanan hehkuvan ja peittävän lopputuloksen myös yksinään), niin kehotan puuteroimaan luomet ensin huolella. Sothysin kynästä tulee aika "kosteaa" jälkeä, joten a) sen päälle oli aika vaikea saada luomiväriä laitettua (tällä kertaa, ennen ei ole ollut ongelmaa) ja b) meikki ei lopulta kestänytkään iltaan asti, vaan rasvoittui kovasti. En tiedä, missä oli vika, mutta epäilen sen olleen siinä, että sutaisin Sothysia suoraan luomelle ilmaan mitään alustavaakaan pohjustusta.


Eli tässä koko kavalkadi.


Oriflamen Shimmer Eye Dustia en ole esitellytkään. Omani on sävy Emerald Green.


Tämä on aika kuivaa koostumukseltaan enkä käyttäisi tätä koko meikkiin. Tykkään käyttää tätä vain tuomaan vähän shimmeriä muun meikin päälle.


Goshin ihanainen trio on sävynimeltään Sense, josta käytin siis tumminta sävyä meikkiin.


Ja tässä vielä swatchit (uusi sana vokabulääriini, uskalsin vihdoin ottaa sen käyttöön... Käytinkö sitä oikein? ) Goshin tummasta väristä sekä tuosta Oriflamen Shimmer Dustista. Tuosta kuvasta ei ehkä näy selvästi, että kummassakin värissä on ihan selviä glitter-hituloita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!