keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kiiltoa ja Konadia


Ensinnäkin: olen täysin rakastunut uuden We Care Icon -sarjan huulikiiltoihin. Esittelin viimeksi pikaiseen ihanaisen nudesävyn, ja nyt on vuorossa kirkkaan pinkki söpöliini. Tässä kuvassa tämä kiilto ei ehkä näytä vielä omalta, tuliselta itseltään...


... mutta tässä jo näyttää. Ehkä aavistuksen kirkkaampi tämä on vielä livenä. Kyseessä siis sävy 14 Perfect Raspberry, joka on aivan superpeittävä ja jo yhdellä vedolla saa kuvassa näkyvän tuloksen. Tämä vadelmainen ihanuus saa minutkin jo himoitsemaan lisää tummempia kiiltoja. Ja täytyypä vielä kehaista näiden kiiltojen pysyvyyttä. Nude pysyi huulillani usemman tunnin mukisematta.

No, sitten hieman uusia kynsiä taas.


Color Clubin Uptown Girl -sävy on aivan peruslila cremelakka, joka kuivui nopeasti ja sai kahdella kerroksella minut tyytyväiseksi peittävyytensä puolesta. Ensimmäinen kerros hieman epäilytti, mutta tosiaan toinen kerta toden sanoi.


Pakkohan se oli taas pilata konadeilla. Leopardein somisteltu pitsikuvio löytyi laatasta m57 eikä se nyt ihan nappiin mennyt. Olisipa se näky, kun kerranki saisin nuo kynnen kärkeen tarkoitetut kuviot oikeasti sinne kärkeen eikä puoleen väliin kynttä. Voipi olla, että vaihtoon menevät nämä kynnet... Mikähän siinä on, että pitää sitä päätä hakata seinään, vaikka se sattuu? Keskinkertaiset kynnet kun ovat paljon paremman näköiset kuin epämääräisin ja ammattitaidottomasti tehtyjen konadien "koristamat" kynnet. En minä voi ikuisesti vedota siihen "nomänytvastaalottelen" -juttuun, jonka kaikki on tietysti aina tähän päivään asti uskonut mukisematta.

4 kommenttia:

  1. Ok. Toi Perfect Raspberry. On. IHANA!

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin? :D On kyllä tosi näyttävä kiilto. Olisin ottanut kuvan huulillakin, mutta kamera ei tallentanut sitä niin upeana, kuin se livenä on.

    VastaaPoista
  3. Eivät nuo kynnet minusta menneet pilalle, vaikka laitoitkin kuviot Konadilla. Söpöt ne on. :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!