lauantai 31. lokakuuta 2009

Juhlien pelastajat

Halloweenin, pikkujoulujen ja kaikenmaailman bileiden aikakautta elettäessä voisi olla kiva, jos jakaisin pari ihanaa luottotuotettani kanssanne. Tuotteet, jotka pelastavat päivän, kun suoraan töistä olisi tarkoitus lähteä hilluttelemaan kaupungille. Tai, jos kotiin ehtii vain kääntymään ennen illan koitosta.

Ihan ykkönen päivämeikistä iltameikkiin muutettaessa on Clarinsin vedenkestävä rajauskynä, jonka toisessa päässä on kuminen, noh, "tutti", jolla rajausta on helppo pehmittää ja häivytellä. Tämän kynän puoleen käännyn ensimmäisenä, jos huomaan meikin muuttuneen näyttävästä vähemmän näyttäväksi, ja silmiin olisi hyvä saada säihkettä. Clarinsin kynän koostumus on ihan mieletön, se on todella pehmeä ja levittyy superhyvin. Sillä on helppo saada aikaan hyvää jälkeä eikä muuta tarvita. Teen tällä alarajaukset, kajalrajaukset, ja lisäksi sudin tätä silmän ulkonurkkaan, ja häivytän sisänurkkaa kohti. Toimii! Silmistä tulee heti näyttävämmät ja Tyran sanoin fierce! Suosittelen :)


Yksi todella monikäyttöinen tuote on Wet n Wildin Cover All Concealer Palette, jossa on monta juttua samassa. Samasta ympyrästä löytyvät niin peitevoide, neutralisoija, valovoide ja highlighter. Ja oli W n W kuinka halpissarja hyvänsä, niin kyllä tämä asiansa ajaa. Eniten olen käyttänyt valo- ja peitevoidetta, ja kummatkin ovat sopivan peittäviä ja helposti levittyviä. Tällähän sutii naamansa äkkiä juhlakuntoon. Punaisuudet neutralisoidaan, silmänaluset valaistaan, näpyt peitetään ja amorin kaarelle ja kulmaluulle laitetaan korostusväriä. Kyllä käy, ja suosittelen :)

Ja viimeisempänä, muttei suinkaan vähäisimpänä tulee Mschicin Mineraaliposkipuna, joka kyllä enemmän on mielestäni hohtopuuteri tjsp. Tällä saa siis ihan mieletöntä hehkua, jota en kyllä ihan poskiin menisi sutimaan. Ihan poskipäille kyllä, mutta sitten keskittyisin korostamaan dekolteeta ja olkapäitä tällä. Kyllä iho sitten hohtaa siinä bilemekossa. Mutta joo, poskipunaksi en kutsuisi. Tällä joka tapauksessa saa superhohtavan ihon, ja biletunnelman aikaiseksi :) Ei arkimeikkiin, mutta bileisiin suosittelen :)

2 kommenttia:

 1. Et haluaisi kertoa että mitä noista väreistä tuossa W n W: kiekossa kannattaa käyttää mihinkin? Vihreä käsittääkseni punasille alueille mutta siis nuo muut? Jos viittit kertoa niin voisitko sanoa että minkä väristä minnekkin, kun tuossa on toi melko vaalea, sit toi "ihonvärinen" ja tuo punertava ihonväri.. :)

  VastaaPoista
 2. Totta kai kerron :)

  Eli vihreällä (Jos sulla on se paletti, niin siinä kannessahan on pieni muistisääntö ja vihreän kohdalla lukee "neutralizes".) tosiaankin neutralisoidaan punaisuudet eli, jos olisi vaikka couperosaa, niin sen saa piiloon vihreällä.

  Sitten se ihan valkoinen ("highlights") on korostusväri eli sitä voi laittaa vaikkapa kulmaluulle hehkua tuomaan.

  Vaaleampi niistä ihonvärisistä ("brightens") vastaa valokynää eli sopii vaikkapa silmänalusille.

  Ja tummempi ("covers") on sitten peitevoide eli sillä voi peittää vaikka näpyt.

  Huomasin juuri muuten, että Wet n Wildilla on nykyään suomenkielisetkin sivut, josta myös löytyivät nuo ohjeet.

  http://www.wnwbeauty.de/index.php?id=337&L=3

  Toivottavasti oli apua :)

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!