maanantai 19. huhtikuuta 2010

Pastellipinkkiä


Sitä sanotaan, että ihminen voi vain kerran elämässään rakastua oikeasti, but I disagree! Olen täysin hullun rakastunut mieheni lisäksi muun muassa Goshin Light'n Shine -huulikiiltoon, ja nyt rakkauspakkaus-listalle pääsi myös Avonin Pastel Pink -sävyinen barbiepastellipurukumikynsilakka, jonka jo sieluni silmin näen ruskettuneita kätösiäni somistamassa. Okei, rusketun suomiauringossa aika heikosti, mutta haaveilla aina voi. Siis tämä on niin mauton, että on jo upea!

(Ja joo, ehkei mies olisi kovin otettu kuullessaan, että on listoilla huulikiillon ja kynsilakan kanssa, mutta... Kyllä sekin kerran sanoi vanhalle autolleen sen kieltäytyessä käynnistymästä talvipakkasilla, että "Käynnistyhän nyt, rakas" ja säälittävintä tässä on se, että sen jälkeen se auto hurahti käyntiin... Hah, ja te kun luulitte, ettei voisi olla säälittävämpää kuin se, että ukko ylipäätänsä sanoi autoa rakkaakseen!! Tai, että oon sellaisen miehen kanssa.. Hmmm...)


In any case, tämä on aivan täydellisen ihana ja ennen kaikkea peittävä cremelakka, joka vaati vaivaiset kaksi kerrosta peittävään lopputulokseen. Oli tämä kyllä siitä haastava lakka, että ensimmäisen kerroksen jälkeen pelkäsin kovasti epätasaista lopputulosta, sillä tämä vaikutti raidoittuvan. Mutta toisen kerroksen jälkeen ja kuivuessaan tämä asettuikin ihan kivasti. Tarkkana saa olla, ja huolellisesti pitää lakata, ja siitä syystä oikean käden lakkaukset eivät onnistuneet näinkään hyvin. Tämä oli myös aika paksua lakkaa, jota ei siveltimeen tullut mitenkään hirveästi kerralla. Pitääkin muistaa kokeilla toimisiko tämä Konad-lakan korvikkeena, hmm...


Tämähän on juuri sellainen ihannelakka Konadien allekin, sillä tässä kuviot varmasti näkyvät, joten eiköhän me testata sekin. Nautin kuitenkin hetken näistä kynsistä ilman kuvioita.

Olen tässä muuten jo jonkin aikaa lueskellut vanhoja, alkuvaiheen postauksiani, ja hävennyt hiljaa. Nimittäin ne kuvat. En tajua, miten olen voinut niitä edes julkaista. Vanha kamerani ei toiminut kyllä ollenkaan eikä asiaa auttanut iltahämärässä otetut kuvat. Olenkin miettinyt, että niitä kuvia, joita pystyn, otan hiljalleen uusiksi. Varsinkin jotkut tuotteet voin kuvailla uudelleen, mutta tietysti jotkut lakkauskuvat tai muut voi jäädä ottamatta. Olisihan se kyllä kiva lukea niitä vanhojakin postauksia ilman, että tarvitsee siristellä silmiään, ja miettiä, että mitäköhän tuossakin kuvassa on.

Arvontaan voi osallistua vielä pari päivää...

7 kommenttia:

 1. Blogissani on sulle jotain kivaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihan yleiskommentti: löysin nyt vasta blogisi, linkitän heti! Ethän vielä ole postannut revitalashista juttua? Odotan innolla, itselläni on juuri kokeilussa neulash. Hauska vertailla tuloksia:)

  VastaaPoista
 3. Ihana lakka!!! Jos minulla ei olisi rakennekynsiä, tämän ostaisin heti!!!

  VastaaPoista
 4. Nonnu: Kiitos!

  Badbomben: En ole vielä saanut aikaiseksi kirjoittaa Revitalashista, kokeilen vielä hetkisen aikaa. Tuntuu kyllä toimivan. Neulashista en ollut kuullutkaan aikaisemmin. Hauska kuulla, miten toimii :)

  VastaaPoista
 5. La Petite Princesse: Eikö vain olekin? Rakastuin :D

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka söpön värinen lakka! :)

  VastaaPoista
 7. Hihii, ihanaa kun muutkin on samaa mieltä :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!