torstai 15. huhtikuuta 2010

Lakkauksia


Olen tässä viime aikoina vaihdellut kynsilakkaa melkeinpä päivittäin, joskus jopa pari kertaa päivässä. Mikään ei tunnu olevan hyvä, ja Konadit tuppaavat menemään pieleen, jolloinka vaihdan suutuspäissäni koko lakan. Ajattelin nyt kuitenkin saattaa lakkaukseni ajan tasalle. Eli kynsissä oli hiljattain OPIn mattalakka Lincoln Park After Dark, jolla halusin lakata koko kynnet kokeiltuani sitä kynnen kärkiin verkkolakkauksen virheet peittääkseni.


Tässä lakassa on sekä hyviä että huonoja puolia. Hyvä puoli on se, että tämä mattalakalle tyypilliseen tapaan kuivuu muutamassa sekunnissa. Tämä on siis oiva vaihtoehto silloin, kun pitäisi jo olla menossa jonnekin tai kun kahdet pieleen menneet lakkaukset jo tehneenä kaipaa vaan äkkiä jotain tuttua ja turvallista. Tämä on myös aika peittävä lakka. Kahdella kerroksella saa kuvassa näkyvät kynnet. Värisävy on ihan kiva, joskin vähän syksyinen.

Sitten niitä huonoja puolia. Varmaan jo kuvastakin näkyy, että kynsinauhat on haastavat saada siistiksi. Jää todella helposti sotkuisen näköiseksi. Myös itse lakasta on välillä vaikea saada siistiä jälkiä. Kaikki rannut jää helposti näkyviin. Tarkka saa siis olla. Pysyvyys on myös mattalakalle jälleen ominaiseen tapaan vähän niin ja näin. Seuraavana päivänä lakkauksesta oli jo paloja lakasta halkeillut.


Halkeileva ja syksyinen lakka saikin vaihtua näyttävään pinkkiin, joka kerrankin toistuu kuvassa lähestulkoon oikeanlaisena. Olen tämän Resist & Shine -lakan jo esitellytkin (täällä), mutta koska kynnet ovat kasvaneet ja kuvien laatu parantunut, niin esittelenpä uudelleen.


Tämä on siis oikein kiva ja peittävä lakka eikä minulla ole kovasti tästä pahaa sanottavaa.


Värisävy on oikein kiva, mutta aavistuksen tylsä, joten päätin taas kokeilla seepralakkausta, johon edellisellä kerralla tykästyin kovasti. Ilman konadointia tämä lakka kerkesi olla kynsissäni taas yön yli.


Itselleni tyypilliseen tapaan konadointi aiheutti taas suuria vaikeuksia, mutta seeprat jälleen laatasta m57.


Ihan kivat nämä ovat, mutta pidin kyllä mustavalkoisista seeproista enemmän. Ehkä musta konadointi olisi ollut parempi, who knows.Sitten päätinkin toistaa itseäni. Nämä kynnet olet nähnyt jo täällä. Mikähän voi ihmistä riivata, jos kaikista mahdollisista lakoista valitsee sen saman Lumenen niiden samaisten leopardien alle? Kai siihen on lääkekin keksitty, en vain tiedä mikä. Minä nyt vain tykkään tästä beige-leopardi-yhdistelmästä.

Joka tapauksessa nyt ollaan taas ajan tasalla meikäläisen kynsien suhteen. Ja kaikki huokaisee helpotuksesta... Mitäpä olisittekaan tehneet, jos teillä ei olisi reaaliaikaista tietoa siitä, mitä meikäläisen kynsissä kulloinkin on ;)

2 kommenttia:

  1. Joskus oon miettiny tuon mattamustan ostamista ja kokeilemista, mutta koska nyt tuli niin hyvästi huonot puolet esille taidan tyytyä normimustaan :D

    VastaaPoista
  2. Joo, niinhän se on, että noi tummat mattavärit (tuo Lincoln Park on muuten tosi tumma lila olevinaan) on aika haastavia. Mutta jos ostat sen normimustan, niin osta vielä tavallinen mattalakka (esim. Make Up Storen Matt Top Coat tai Essien Matte About You) niin saat mistä tahansa lakasta mattaisen :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!