tiistai 6. huhtikuuta 2010

Myynnissä MSCHICiä...

Olisi vuorossa ihan pikkuruinen kirppis. MSCHICin tuotteeni ovat nyt jostain syystä jääneet vähemmälle käytölle ja edellisen tuotteen pistin menemään juuri hiljattain. Haluaisinkin tähän väliin sanoa, että pidän kyllä ihan aikuisten oikeasti kaikista MSCHICin tuotteista, mutta ne eivät nyt ole minun käytössäni päässeet ansaitsemalleen käytölle.


Tilasin innoissani MSCHICiltä Glitz Fixin ja Black Lace -glitzin, mutta en ole saanut käytettyä niitä vasta kuin kaksi kertaa (ja vielä kerran toiseen silmään, kun luettuani edellisen aihetta käsittelevän postaukseni, muistin että näitä voi käyttää myös koko luomelle. Itse olin keskittynyt van rajauksiin.)


Nämä ovat olleet ne kaksi käyttämääni kertaa parempia kuin odotin, mutta toisaalta saan saman tuloksen tavallisella mustalla rajauksella ja hopeisella glitter-rajauksella. (Enkä ole käyttänyt Glitz Fixin applikaattoria suoraan silmään, nou hätä. Olen laittanut kämmenselälle ja siitä eyeliner-siveltimellä.)


Epäröin näiden myyntiä viimeistään äsken, kun kokeilin laittaa toiseen silmään kokonaan tätä ja voi että, miten luomi kimalteli. Oli aivan mahtavan näköistä, mutta toisaalta itseni tuntien ja vähäiset biletyskertani huomioiden, ei näitä silti tulisi käytettyä. MSCHIC myy näitä 14 e/kpl PLUS postituskulut, itse voisin myydä kummankin yhteensä 22 20 eurolla (sis. postituskulut). Laita kommenttia tai sähköpostia, jos kiinnostuit, niin annan tilinumeroni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!