tiistai 6. huhtikuuta 2010

Make Up For Ever Lift Concealer


Seuraa pikaesittely Make Up For Everin peiteaineesta. Tämä Lift Concealer lupailee peittää tummat silmänaluset ja muut värivirheet, toimia valokynän tavoin kasvoilla ja jopa vähän kiristää nahkaa silmien ympäriltä.

No, tuosta liftauksesta en osaa sanoa mitään. Olen tätä vasta pari kertaa testannut. Ja ennen kuin sanon muuta, niin näytänpä, miltä se sitten oikeastaan näyttää silmänalusilla.


Eli jos joku ei tajunnut, niin vasuri on peiteaineen kanssa ja oikea ilman. Ihan hyvältähän se kyllä näyttää.  Tämä tosiaan on jotain peiteaineen ja valokynän väliltä, ja ehkä aavistuksen jäi tuo tummuus kuultamaan läpi. Sekin näkyy selvemmin ihan livenä. Kesäaikaan siirtymisen jälkeen olen ollut superväsynyt ja se myös näkyy silmien alla. Ehkäpä juuri siksi kallistuisin tällä hetkellä noiden silmienalusten peiton kanssa ihan kunnon peiteaineeseen, esimerkiksi Ariane Indenin peitevoidepalettiin. Ehkä kesällä, kun silmänaluseni ovat toivon mukaan vaaleammat, tämä toimisi paremmin. Ja kyllä tämä pienempin ihovirheiden ynnä muiden peittoon on aivan mahtavaa tököttiä.  Myös ihohuokoset piiloutuivat nätisti tämän alle.

Ja täytyy kyllä sanoa, etten nyt niin fanaattinen noiden silmänalusten kanssa ole, ettenkö tällä pärjäisi, mutta tuotteen riittävyys arveluttaa. Jotta peittävyys olisi riittävä, tätä menisi kuitenkin useammankin nuppineulanpään verran eikä tämä ihan ilmaista ole. About 27 euroa/15 ml. Kuitenkin keskustelupalstat ja Glossy.fi ovat tästä kehuja pullollaan ja nimenomaan riittoisuutta kehutaan. Mene ja tiedä.

Voihan myös olla, että värisävy on pielessä. Oma tuubini on sävy numero 3. Joka tapauksessa en nyt tästä vielä innostunut niin paljon, että suosikiksi olisi noussut, mutta eihän sitä tiedä, mitä jatkotestaus tuo tullessaan. Katsellaan, nouseeko tämä vielä sarjasta "Ihan ok" sarjaan "OMG, I'm in looooooove!"

Onko jollain kokemuksia tästä?

edit. Make Up Foreveria nettikaupoista hakevat, lukaiskaapa tämä postaus: klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!