keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Seepraa ja meikkipohjarakkautta

Vuosikausien kynsienlakkauskaan ei ole saanut minua omaksumaan siistiä kynsienlakkaustapaa, mutta eihän välitetä siitä, eihän? (Ja ei, en julkaise sadan anonyymin viestiä siitä, miten huonosti lakkaan kynteni, juurihan sen itsekin totesin...) Ja kyllä minä sitten lopulta putsasin nuo kynsinauhat.


Aaaaanyways, kynsissä siis samainen ihana, musta lakka, jonka esittelin jo täällä. Tämä Le Chatin lakka on aivan täydellinen edelleen. Kynsissä siis vain yksi ainoa kerros, jonka peittävyys riitti jopa minulle, vaikka olen asiasta todella tarkka.

No, koska olen tämän lakan yksinään jo esitellyt, piti keksiä jotain uutta ja upeaa, joka vieläpä muuttaisi tämän lakan edes vähän vähemmän talviseksi. Nythän se kevät kun tekee jo vauhdilla tuloaan.


En nyt tiedä, miten siinä talvisuuden menetyksessä onnistuin (tai tiedän: aika huonosti), mutta tällaiset seeprakynnet väkersin. Nimetön meni pieleen ja peukusta puuttuu vähän kuviota, mutta näkisittepä oikean käteni! Mutta ette näe, koska sen kynnet ne vasta pilalle menivätkin... Vielä tähän päiväänkään mennessä en ole oppinut lakkailemaan vasemmalla kädellä oikean käteni kynsiä. It's just too hard.


Joka tapauksessa pidän näistä kynsistä. Kuviot muuten Konad-laatasta m57 ja edelliset seeprakynnet näyttivät tältä.Väitänkin siis, että edes pientä edistystä on havaittavissa.

edit. Tuota lakkaa voi tilata täältä.

Sitten harvinainen puolikas kasvokuva. Kävimme miehen kanssa pääsiäisen aikana viihteellä, ja yritin nopsaan napsaista kuvaa silmämeikistäni. No, obviously se ei onnistunut, sillä silmämeikistäni ei kuvassa ole nähtävissä kuin kökköiset ripset.


Vähän tuo kuva vääristelee onneksi kasvonpiirteitäni, joten uskalsin sen nyt julkaista. Jos joku tuttu nyt muka minut tunnisti, niin olisin kiitollinen, jos kertoisi sen minullekin. Kyllä, olen neuroottinen asian suhteen. Vaikka toisaalta ihan sama. Kirjoitan meikkiblogia, mitä sitten?

Tykästyin kuitenkin pohjassa käyttämääni yhdistelmään, joka on jälleen kerran uusi keksintö. Näitä meikkivoidesuosikkeja alkaa kertyä aika paljon. Kyseessä siis oli kahden eri pohjan yhdistely. Laitoin pohjalle tällä kertaa Trendin välissä tulleen Matte Morphose -näytteen ja vielä sen päälle Ben Nyen Belle Visage Sheer Foundation -pohjaa. Ja tuli hyvä. (Toimii muuten myös Dream Matte Moussella Matte Morphosen sijaan.) Yritin vähän zoomailla tuota kuvaa, ja voi olla, että kamerani on tehnyt pohjasta vielä paremman näköisen kuin se oli, mutta itse en ole photoshoppaillut mitään. Ei minulla ole edes photoshoppia.

Silmämeikkini oli tuolloin siitä kiva, että tein omia meikkisekoituksia jauhemaisista luomiväreistä, mutta pyhitänpä niille sekoituksille huomenissa sitten vaikka ihan oman postauksen, kun meikkikuvat tuolta illalta eivät onnistuneet.

2 kommenttia:

  1. Sievältä näyttää puolikas naama. :) Ja silmämeikki on myös tosi kivan näköinen. Olin jostain syystä mieltänyt sinut tummempihiuksiseksi, mutta en osaa sanoa miksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Aikuisten oikeastihan olen tummatukkainen, mutta vuosikaudet olen sitten blondannut. Kotona blondatessa tosin keskityn vaan päällimmäisiin hiuksiin, niin voihan se vaikka olla, että jossain kuvassa joskus vilahtanut alemmat, aavistuksen tummemmat hiukset... :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!