maanantai 18. tammikuuta 2010

Kultaa ja kuparia


Kultapostauksia olen tehnyt ennenkin (katso vaikka täältä ja täältä), mutta minkäs teet, kun tuotteet vain lisääntyvät kuin huomaamatta. Kulta ja kupari ovat näyttävät, ihanat värit, joita tosin suosittelisin enemmän bruneteille kuin itselleni.Kuitenkin meikkikokoelmistani löytyy tuotteita tästäkin värimaailmasta, vaikkeivät ne usein käyttöön pääsekään.Omistan aika paljon jauhemaisia luomivärejä, joita ei tule käytettyä. Syy siihen on yksinkertainen: se on niin hidasta. Tai niin ainakin aina kuvittelen päässäni. No, mutta onhan se oikeasti hitaampaa kuin normiluomivärin napsauttaminen auki. Jauhemaisissa joutuu tekemään mineraalimeikeille tutun tempun eli kopsauttamaan purkin kanteen väriä, josta sitä sitten napsitaan siveltimeen. Joka tapauksessa nämä Yves Rocherin luomivärit ovat aika kivoja tuttavuuksia. Ne levittyvät hyvin, hohtavat aivan valtavasti ja niillä saa oikein kauniin lopputuloksen. Pysyvyys ei ehkä ole kaikista paras, jos ei panosta pohjustukseen. Omistamani sävyt ovat -yllätys, yllätys- Helmiäisroosa (!! kuparisävyäkin on tarjolla erikseen, vaikka tämä on aivan kuparikultaa eikä ole roosaa nähnytkään... outoa) ja Helmiäiskulta.
Yllättäen Gosh-kokoelmani on myös kasvanut kuparinvärisellä tuttavuudella. Tämän kuparinvärisen (sävy Copper) luomivärin alle sopii myös mainiosti Goshin luomiväripuikon sävy Love That Copper!
Sitten sarjassamme (oletettavasti) halpislöydöt: minulle täysin tuntematon merkki Butterfly Collection. Sain tämän luomiväritrion jostain, ja kuvasta sitä ei ehkä näe, mutta luomivärit hehkuvat ja hohtavat aivan valloittavasti. Paletti on siis todella herkullisen näköinen. Pigmenttejä tässä triossa ei ehkä ole kovinkaan paljon, mutta kyllä tällä ihan kivan meikin kuitenkin saa aikaiseksi. Olen vasta pari kertaa tätä käyttänyt, joten kovin syväluotaavaa analyysia en tästä vielä voi tehdä. Tätyy kuitenkin tunnustaa, että mielenkiintoni heräsi koko merkkiin...


Ja vielä pari nestemäistä rajausta. Avonin kuparia hehkuva sävy Melted Bronze sekä Rimmelin Glam Eyes -rajaus sävy Golden Earth.Ylempänä siis Avonin rajaus ja alempana Rimmel. Täytyy kyllä sanoa, ettei olisi osuvammin Rimmel voinut nimetä tuota sävyä. Se tosiaan on kultainen, mutta samalla todella "maanläheinen" sävy... Vähän kuin vihertävää kultaa...Ainoa kritiikinpoikanen tulee Avonin rajaukselle tuosta töpösiveltimestä. Sillä on aika vaikea tehdä rajausta sotkematta... Mutta yrittänyttä ei laiteta, joten kokeillaan, josko harjoitus tekisi mestarin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!