keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Ja voittaja on...


Olen tässä viikon aikana kokoillut tähän pakettiin vähän näytteitä, ja pussitin jopa MACin Mutiny-sävyistä Pigment Colour Powderia voittajan iloksi. Voi olla, että satsi vielä kasvaa ennen kuin saan paketin postiin, katsotaan...

Vielä, kun minulla on kaikkien huomio, haluan muistuttaa voittajaa siitä, että Lumenen silmämeikinpohjustusaineen päälle laitetaan ehdottomasti puuteria ja tuota Goshin luomiväriä voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Näin saat kaiken hyödyn kummastakin tuotteesta.


Vasemmalla Gosh kosteana ja oikealla kuivana. Hassua, miten värisävykin muuttuu kokonaan. Ja minulla on siis ihan ikioma kappale tuota ihanaa Bottle Greenia, jota kädelleni kokeilin, don't you worry!

Nyt kun päivän teoriapuoli on käyty läpi, siirrytään käytännön juttuihin.

Kirjoitin ihan omin kätösin jokaisen osallistujan nimen lappuun, ja lisä-äänen ansainneet siis kaksi kertaa. Kyllä täällä matikkapää pelaa :)


Tämä täysin käyttämätön laukku sai toimia arpajaislippujen säilytyspaikkana...


... ja tämä poika sai luvan toimia arpajaisten virallisena valvojana.

Let the games begin!Rumpujen päristystä... Ja voittajaksi arvottiin: Rimmall! Onnea Rimmall, laitan sulle spostia piakkoin :)

(Olisin laittanut vielä kuvia itse arvontatapahtumasta, mutta pimeähkössä huoneessa otetut kuvat eivät oikein onnistuneet.)

edit. Seuraava arvontapalkinto on jo melkein mietitty, joten yritän keksiä pian tekosyyn pitää uusi arvonta :) Tämähän on kivaa!

edit.  Unohtui ihan kiittää kaikkia osallistuneita! Kiitos! Teitä oli enemmän kuin uskalsin toivoa, ja toivottavasti viihdytte blogini parissa jatkossakin :)

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon!
    Ehkä minua onnistaa ensi kerralla! Ken tietää? :)

    VastaaPoista
  2. Kukapa tietää? :) Ehkäpä saisin aikaiseksi hommata parikin palkintoa, niin olisi suuremmat mahdollisuudet voittaa :)

    Kiitos, että osallistuit :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!