tiistai 10. tammikuuta 2012

Silmänympärysvoide atooppiselle iholle

Tuo on varmasti sellainen kuuluisa google-optimoitu otsikko :)

Mutta asiaan. Tämä on mielipuuhaani. Saan kertoa tuotteesta, joka oikeasti on tehnyt jotain merkittävää elämässäni. Minullahan on siis atooppinen iho, joka suurimmassa määrin näkyy kuivissa käsissäni sekä talvisin (pakkasilla) silmänympärysihollani, joskus myös suun ympärille muodostuu kuivia laikkuja. Ärsyttävintä ikinä. Sen lisäksi, että meikkihän ei levity kuivien läiskien päälle, ne myös saattavat tuntua varsin ikäviltä. Jos eivät nyt varsinaisesti satu, niin ainakin jomottavat ja kutiavat.


Puhun paljon jatkuvasta the käsivoiteen metsästyksestäni, mutta silmänympärykseni ovat jääneet vähemmälle huomiolle. On olemassa reseptillä saatava silmävoide (Ultracortenol muistaakseni...), joka on pelastanut paljon. Se kuitenkin vaatii lääkärikäyntiä ja olen maailman huonoin varailemaan aikoja (tai ylipäätään saamaan aikaiseksi mitään). Tämän takia aloin googletella vaihtoehtoja. Ehkäpä apteekista saisi jotain kivaa ilman reseptiäkin? Aika pian törmäsinkin nettikeskusteluissa Avènen Soothing Eye Contour Creamiin. Nettihehkutukset riittivät vakuuttamaan minut ja tilasin voiteen nettiapteekista. Kyllä, nettiapteekista. Tästä tekee älytöntä se, että seuraavana päivänä menin käymään apteekissa ihan livenä. Mutta ei. Näin sen nettiapteekissa, niin se piti tilata heti. Olen uskomaton, I know :)


Olen käyttänyt tätä voidetta nyt yli kuukauden, aamuin illoin. Silmänympärysiholleni ei alkuun ilmestynyt mitään kuivuutta, varmaan plussailmojen vuoksi sekä myös ihan satavarmasti tämän voiteen ansiosta. Konkreettisia toimimisvaikutuksia sain sitten huomata, kun tuli pakkaspäiviä ja silmänympärysihoni ilmoitti heti siitä. Olin maailman onnellisin, kun illalla laitoin huolellisesti voidetta punoittavalle, ihottumaiselle iholle ja aamulla se oli parantunut. Te ette tiedäkään, miltä tuntuu, kun on vihdoin joku tuote, johon voi luottaa. Okei, tuo Avéne maksaa (Suomessa) lähemmäs pari kymppiä, mutta se on superriittoisaa enkä oikeastaan tarvitse sitä kuin talveksi ja siihen yksi tuubi riittää varmasti mainiosti. Lisäksi tämä voide ei aiheuttanut minkäännäköistä turvotusta herkällä silmänympärysihollani, mistä miljoona henkistä plussapalloa.


Vasta kun aloin kirjoittamaan tätä postausta, tajusin, etten ole lainkaan huomioinut, mitä voide mahdollisesti olisi tehnyt juonteilleni. Omat juonteeni ovat silmänalusilla ja tuntuvat olevan kuivuudesta johtuvia. Tajusin tässä samalla, että olen levittänyt Avènea lähinnä vain "harakanvarpaiden" (joita minulla ei oikeastaan ole) kohdalle ja muutenkin silmänympäryksille, mutta en suoraan silmien alusille, koska jostain olen näin lukenut, että kannattaa tehdä. Vissiin turvotuksen estämiseksi tai jotain. I dunno. Joten vasta nyt pari päivää olen alkanut levittää tuotetta myös suoraan silmien alle, jossa sitä apua juonteiden puitteissa tarvitaan. Mutta tosissaan tilasin tämän vain silmänympärysalueen rauhoittamiseksi, en juonteiden silottamiseksi, vaikka sitäkin puolta alan jo kaipailla tuotteelta.


Koostumukseltaan tämä on ihanaa. En nyt käynyt sen tarkemmin tuota INCIa läpi, mutta tuntuu kosteuttavan ja pehmentävän ihoa. Imeytyy suht nopsaan, mutta tuntuu kosteuttavan koko päivän.  Meikin kanssa ei ole tuottanut ongelmia.

Oman Avèneni tilasin Apteekkituotteet.fi*-sivuilta. Palvelu oli hyvää ja tuote tuli muistaakseni parissa, kolmessa päivässä. (Suora linkki tuotteeseen: klik*.) Yleensä olen muuten aina postaamassa kaikista tilaamistani asioista heti niiden saavuttua, koska niistä saa joskus kivasti juttua aikaan, jos ei mitään varsinaista asiaa ole. Sen lisäksi, että joulukuussa riitti asiaa joululahjavinkkipostausten muodossa, halusin myös tutustua tähän tuotteeseen rauhassa ennen mitään juttua aiheesta. Joten siksi hehkutan vasta nyt.

Ai joo, täältä saisi vissiin edullisemmin tuon tuotteen. Toimittavat käsittääkseni siis myös Suomeen. Klik. (EDIT. Mutta kuten Anonyymi huomautti, niin postikulut huomioon ottaen kannattaisi sitten tilata runsain mitoin tuotteita...)

4 kommenttia:

 1. No huh, tätä taidan joutua talveksi ostamaan! :D Minulla ei ole ollut ikinä mitään ongelmia ihon kuivuuden kanssa, mutta nyt marraskuun lopussa silmänympärysihoni sanoi sopimuksen irti ja rikkoutui yhtäkkiä ihan täysin. Kävin apteekista ostamassa tuon Avenen jonkinlaista rikkoutuneen ihon voidetta jota olen nyt käyttänyt silmänympärysvoiteena öisin (iho ei ole parantunut vieläkään), mutta jos sarjalla on oikein oma silmänympärysvoide niin sen parempi! :D Täytyypä apteekista vilkaista tätä.

  VastaaPoista
 2. Ine: Voi, se on niin inhottava tunne, kun silmänympärysiho kenkkuilee! Toivottavasti tuo voide auttaa sinuakin!

  VastaaPoista
 3. Näköjään postikulut vinkkaamassasi kaupassa olisivat alkaen 10 puntaa, joten pitäisi tilata paljon kerralla. Harmi, olisin tarvinnut myös uuden spf voiteen, mutta en voi irrottaa kerralla isoja summia :/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Anteeksi, en tutkinut asiaa noin pitkälle :/ Aika hurjat postikulut tosiaan.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!