maanantai 21. marraskuuta 2011

Täydellisen helppo smokey eyes


Tämä oli vasta ensikokeilu! (Ehkä vähän liian lämpimän sävyinen kuva)

Siis nyt on kuulkaa maailmankirjat sekaisin. Olen täysin ihastunut The Body Shopin juhlakauden uutuuspalettiin, jolla saa loihdittua niin helposti smokey eyes -meikin, että sitä on vaikea uskoa. Näkisittepä minut nyt. Olen niin intona, että hädin tuskin pystyn kirjoittamaan tätä, kun tekee mieli saada sanottua samalla sekunnilla miljoona asiaa tästä paletista.

Tyylikäs paletti lupaa hyvää...

Markkinoilla on niin monen monituista palettia (ja kynää), joilla on muka niin helppo saada aikaan utuiset sumusilmät, mutta en muistaakseni ole vielä koskaan törmännyt sellaiseen, jonka materiaali (eli ne meikit) ja ohjeet meikin tekoon osuisivat yksiin niin hyvin, että niillä syntyisi oikeasti hyvännäköistä jälkeä - puhumattakaan siitä, että tulosta oikeasti voisi sanoa smokey eyes -meikiksi. Mutta nyt... Nyt on niin selkeät ohjeet ja niin hyvät työvälineet meikin tekoon, että voi herranjestas.

Neljä täydellistä luomiväriä, toimiva sivellin sekä kynä.
Paletissa on hohtavanvalkea luomari pohjustusta varten, täydellinen mattamusta liikkuvalle luomelle ja aavistuksen hohtava tummanharmaa väri mustan häivytykseen sekä hieman voidemainen, hohtava hopea kulmaluulle ja silmänurkkaan. Lisäksi paletista löytyy pikkuinen sivellin, joka sekin on parempi kuin palettien siveltimet yleensä sekä musta kajal sisärajauksia varten. Kynä oli ehkä aavistuksen kova minun makuuni aluksi mutta sekin pehmeni, kun hieman piirtelin sillä kämmenselkään.

Selkeät ohjeet sopivat aloittelijoillekin.

Tämä meikki sopii meikäläiselle, koska kulmatilaa on paljon, vaikka luomitilaa on niukasti.

Tällä paletilla pystyy kyllä tekemään juurikin kuvan mukaista jälkeä!

Esimerkkikuvat ovat tosiaan ensimmäisestä kokeilukerrastani, joten voitte kuvitella, että sitten kun homman on tehnyt pari kertaa, niin tulee entistäkin parempaa jälkeä. Olisi varmaan voinut ottaa ihan kuvat vaihe vaiheelta, mutta olin aikuisten oikeasti niin innoissani, etten malttanut. Olen usein intona uusista jutuista ja tuotteista, mutta nyt siis olen kuin kissa hiiren ympärillä. Päätin vielä ajastaa tämän maanantaille, mikä on sulaa hulluutta, sillä haluaisin kuuluttaa koko maailmalle tästä paletista!

Tämä on ehkä turhan lämpimänsävyinen kuva, sillä tuo harmaa näyttää  ruskealta.


Lähempänä totuutta.

Luomivärien koostumukset ovat täydelliset.  Voidemainen hopea tuo meikkiin viimeisen blingin, mutta kokoelman tähti on kyllä tuo musta.

Tässä on nyt täydellinen mattamusta,

Harvoin näkee näin hyvää mustaa. Kaikki "mustat" ovat joko liian harmahtavia tai niissä on jotain ylimääräistä glitteriä sun muuta. Mutta tämä musta on nyt sitten kaunis hiilenmusta ilman mitään extraa. Love it! Toki hieman varisee, niin kuin tummat värit yleensäkin eli kannattaa tehdä silmämeikki ensin ja meikata kasvot vasta lopuksi, niin poskille varisseet värit on helppo putsata pois. On minulla toki Inglotinkin intensiivisen musta väri, pitäsikin ehkä testailla, onko näissä suurta eroa. Veikkaan, että tämä Bodarin musta on jotenkin vielä mattaisempi musta kuin Inglottini. Joka tapauksessa tämä musta tulee jatkossa toimittamaan smokey-meikin virkaa, kun kerran matkustaa samassa paletissa muiden meikissä tarvittavien värien kanssa.

Ehkä häivytyksiä nyt kuitenkin voisi vähän petrata...

... mutta oli tämä aika jees pikakokeiluksi (tähän meni n.  3 min).

Näissä kahdessa kuvassa huomaa, miten ylös joudun häivyttelemään, että väri edes näkyy, kun silmä on perusasennossaan (tsekkaa ylin kuva).

Ei voi muuta sanoa kuin, että jos yhtään on pikkujouluja sun muita tiedossa ja haluatte väsätä sumusilmät helposti, niin tässä teille pätevä vaihtoehto. On myös siitä kätevä, että käytännössä, ette tarvitse tämän lisäksi mitään muuta kuin ripsarin (joka muuten ylimmässä kuvassa on Max Factorin FLE, haluan uuden vedenkestävän ripsarisuosikin, prkl) ja silmämeikki on valmis. Tokihan voi ajatella lisäksi yläluomelle rajausta, mutta mielestäni se on turha, koska tuo musta on niiiin musta, että eiköhän se riitä :)

Huh, nyt kun olen saanut pahimmat paineet purettua pois, niin tiukkaa faktaa tuotteesta:

Kumpaa kirjoitusmuotoa suositte: smokey vai smoky?

Sävy on nimeltänsä Silver Black, mutta tähän Smoke & Sparkle -trendimeikkikokoelmaan kuuluu myös samanlainen 4 Step Smoky Eyes -paletti ruskeilla värisävyillä (Golden Brown), jota nyt sen kuvan (ja paletilla tehdyn meikin) nähtyäni himoitsen ihan sikana. Siinä mustan tilalla on mattainen tummanruskea ja harmaan tilalla lämmin keskiruskea. Hohtovärien paikkaa toimittavat kuvan perusteella beigen ja kullan sävyt. Rajauskynä tuossa paletissa on ruskea.

Paletit maksavat 24,50 e.

Trendimeikkikokoelmaan kuuluvat myös minihuulikiillot ja suihkepulloon (kyllä vaan, sellaisen vanhanaikaiseen) pakattu hohtopuuteri, joista voin kertoa sitten myöhemmin lisää.

Paletti on saatu blogin kautta The Body Shopilta.


ps. Tykkääthän Meikkistudiosta myös Facebookissa? KLIK. ;)

2 kommenttia:

  1. Kuolailen tota palettia joka kerta kun käyn TBS:llä (niin ruskeana kuin mustanakin), mutta minulla on onneksi hyviä syitä säästää tuo 25 egeä: A) Minulla löytyy paletti jossa on lähes täysin samat sävyt kuin tossa mustaharmaassa ja ruskeitakin löytyy vaikka muille jakaa ja B) arastelen smoky eyesiä, koska silmäni ovat varsin syvällä ja minulla on vielä tummat silmänalusetkin, joten pelkään että smokymeikin kanssa efekti on kuin olisi kaksi mustaa aukkoa naamassa... Mutta kieltämättä ihanan oloisia noi paletit silti! Kiva että TBS on tehnyt sekä viileän- että lämpimänsävyisen paletin :)

    VastaaPoista
  2. Kara0kara: Joo, lämmin ja viileä paletti on hyvä idis. Itse en miettisi, kumpi mulle edes sopii, haluan kummatkin :) Mutta tottahan se on, että jos oikein kaivaisin, niin varmaan multakin jostain löytyisi aikalailla samat sävyt, mutta onhan se ihanaa, että ne on samassa paletissa ;)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!