tiistai 13. huhtikuuta 2010

Verkottelua


Nyt tämä menee jo överiksi. Minulla oli kivat Lumene-kynnet, mutta pakkohan ne oli sitten sotkea Konadeilla. Laatasta m57 lähti kynsille verkkokuviota, ja pieleenhän se meni. Olin jo pitkään miettinyt, että pitäisi kokeilla tätä kuviota taas, kun ensimmäinen kokeilu ei ollut kovin laadukas näky. Mutta eipä ollut tämäkään. Tätä kuviota oli todella vaikea saada koko kynnelle. Aina jäi jostain pala uupumaan.


Mutta ei me pienistä lannistuta. Pikakorjausta kynnet saivat, kun maalasin kynnenkärjet tummiksi. Tällä tavalla sain hieman peittoon niitä virheitä. Onneksi. Kun olin tämän tehnyt, niin hälytyskellot alkoivat soimaan. Näytti meinaan yllättävän tutulta. Plagiointisyytöksiä pelkäävänä mietin pääni puhki, että kenellä tällaiset kynnet olivat, kunnes se ajatus sitten putkahti päähäni. Nutturapään blogissahan tämän kaltaiset kynnet olivat ihan hiljattain. Olivat vissiin jääneet alitajuntaani.


Niin, ja nuo tummat kärjet tein OPIn Lincoln Park After Dark -mattalakalla.


Kynsilakkojen loputon vaihtaminen johti luonnollisesti siihen, että X-tran kynsilakanpoistoaineeni lopahti. Tämä oli kyllä todella tehokasta tavaraa, mutta ehkäpä olisi turvallisempaa kokeilla jotain asetonitonta.

4 kommenttia:

  1. Hihi, tummilla kärjillä on hyvä peittää kaikki mokat. :)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköiset :) Joskus voisi kokeilla jos innostuu värkkäilemään.

    VastaaPoista
  3. Heh, kiitti :) Konadit ovat kyllä hauskaa ajankulua!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!