keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Vaihdokit


Loppuipa minulta kaksi tuotetta samaan hengenvetoon.  Jo syksystä asti epäsäännöllisen säännöllisesti käyttämäni Eucerinin Dry Skin Acute -huulivoide tuli tiensä päähän, ja voin sanoa, että tulen vähän kaipaamaan tätä tuotetta. Kun ensimmäisiä kertoja tätä kokeilin, en ollut vakuuttunut koostumuksesta, mutta tulokset puhuivat puolestaan ja tykästyin lopulta tähän tuotteeseen. Tämä lupaa helpotusta myös huulten ympärykselle, mutta ihan pahimpiin rohtumiin ja suupielien aukeamisiin tämä ei kuitenkaan tuo tarpeeksi apua. Silti loistava perushuulivoide kätevässä tuubissa.

Toinen iäisyyden kestänyt, ja vihdoin loppunut tuote on Lumenen Arctic Aqua Syväkosteuttava Silmänympärysgeeli. Tämä oli oikeastaan ensimmäinen silmänympäryksille tarkoitettu tuote, jota olen säännöllisesti käyttänyt, ja saanut purkin jopa loppumaankin. Näin ollen silmänympärykseni myös reagoivat kiitollisina, ja pahimmat (kenties kuivuudesta johtuneet) rypyt siloittuivat ainakin hetkellisesti. Kuitenkin tämän kevyt, geelimäinen koostumus ei ollut omiaan pakkasiin helposti reagoivien silmieni ympäryksille eikä tästä siis pahimmilla paukkupakkasilla ollutkaan juuri iloa minulle. Käytin sen kuitenkin ahkerasti loppuun ennen kuin siirsin katseeni kohti uusia tuotteita. Kesällä aion kenties kokeilla tätä tuotetta uudelleen, kun silmänympärysihoni taas antaa minulle hetkellisesti armoa. Tässä tuotteessa oli meinaan paljolti hyviä juttuja. Tämä tuntui mukavalta ja virkistävältä sekä imeytyi nopeasti, joten aamumeikit oli helppo sutaista naamaan. Kaiken kaikkiaan siis kelpo tuote, omalla kohdalla vaan tarvitsen herkän ja kuivan ihoni puolesta tujumpia tuotteita. (Toisaalta taas rasvoittuva ihoni tarvitsee kaikkea muuta... Voi tätä sekaihon tuskaa.)


Pitkällisen pohdinnan jälkeen päätin siirtää katseeni kohti jouluna saamaani lahjaa.


Sieltä paljastui heti käyttöön pääsevä ja vähän jo kokeiltukin Oriflamen Tender Care -sarjan hoitovoide (jonka ominaisuuksia huulirasvana kehutaan kovasti) sekä Natural Skin Care -sarjan silmänympärysgeeli. Täydelliset korvikkeet siis juuri loppuneille tuotteille, ellen olisi joutunut toteamaan, ettei kevyt, geelimäinen silmänympärystuote sovi minulle ennen kuin lumet ovat sulaneet. Kuitenkin tätä geeliä testasin, ja totesin sen aika kivan tuntuiseksi, ja mieli olisi tehnyt sitä kokeilla pidemmänkin aikaa.


Päätin kuitenkin säästää Oriflamen silmänympärysgeeliä vielä hetkisen ja hankin kunnon voiteen vielä tälle viileämmälle kevätkaudelle. Sebamedin uusi Q10-sarjan anti-ageing-tuote on tarkoitettu yli kolmikymppisille, mutta ajattelinpa nyt kuitenkin testata, sopisiko se myös minulle. Tuote lupaa silottaa, ravita ja suojata, ja sen syväkosteuttava ominaisuus vakuutti minut sen tarpeellisuudesta minullekin. Apteekkisarjana Sebamed sopii herkälle silmänympärysiholleni ainakin imagonsa puolesta.


Tässä vaiheessa täytyy kuitenkin tunnustaa, että Garnierin Caffeine Eye Roll-on on jäänyt todella vähälle käytölle, sillä yritin ahkerasti käyttää Lumenen loppuun käyttämällä sitä myös aamuisin. Joten nyt päätinkin ottaa tämän roll-onin ahkeraan aamukäyttöön Sebamedin aloittaessa iltavuorolaisena. Oriflamen vuoro on sitten jommankumman loputtua.Olisihan se ollut kiva käyttää tuo Oriflamen lahjapaketti kokonaisuudessaan heti, mutta jos nyt kuitenkin yrittäisin tällaista järjestelyä.

Garnierhan lanseerasi vielä yhden roll-onin, joka on yhdistelmä peiteainetta ja tätä Caffeine Eye Roll-onia. Sitä olen testannut pikaisesti, mutta en hankkinut omakseni, vaikka kätevä olikin.

2 kommenttia:

  1. Missäkö vaiheessa ylipäätään pitäisi/kannattaisi rueta käyttämään silmänympärysvoidetta?

    VastaaPoista
  2. Se vähän riippuu ihmisestä ja siitä, keneltä kysytään :) Mutta sanotaanko niin, että silmänympärystä kannattaisi alkaa hoitaa silloin, kun aloittaa silmämeikin käytönkin (eli nykyään jo siellä yläasteella), kun silmänympärysiho joutuu koville päivittäisen hinkkaamisen ja putsauksen myötä. Kannattaa muistaa, ettei kaikki silmänympärysvoiteet suinkaan ole anti-ageing-tuotteita. Mutta jos "pitämisestä" puhutaan, niin varmaan pitäisi jo kahdenkympin kieppeillä viimeistään havahtua näitä voiteita käyttämään. Itsehän oon ollut auttamattoman myöhässä tässä touhussa.

    Onhan sitten niitä ihmisiä, jotka eivät vielä kolmikymppisinäkään käytä mitään silmänympärysvoiteita, ja silti silmänympärys on siloinen kuin mikä. Ihmiset ovat niin erilaisia.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!