tiistai 21. helmikuuta 2012

Voihan Vitalis

Kiva pikkuinen uutinen joka marketin luottotuotteesta. Viime kesänä alunperin kauppoihin tulleet Paola Suhosen luomat kukkakuosilliset Vitalis-purkit möivät kuin häkä ja Vitalikselle löytyi monta uutta myyntipaikkaa. Muun muassa Seppälä otti tämän uudistuneen ja muotitietoisen legendan valikoimiinsa. Viime vuonna 75 vuotta täyttänyt vihreä voide tulee tänäkin vuonna kauppojen hyllylle Suhosen suunnittelemissa purkeissa ja yhteistyö jatkuu aina ensi vuoteen asti.



Vitalis talvikuosissaan, kuva täältä.


Tämän kevään purkki (kaupoissa jo) on väriltään kirkkaankeltainen ja tuttuun tapaan kukkakuosillinen. Uuden kuosin lisäksi markkinoille tulee kuulemma myös uusia pakkauskokoja, mikä on aivan mahtava juttu minun mielestäni! Tiedättekö ne söpöt turkoosi-valkoiset Mirame-purkit? Toivon, että Vitaliksesta tulisi samankokoinen purkki :) Täytyy kyllä sanoa, että vaikka alkuperäinen Vitalis-purkki on aika nostalgisen oloinen tapaus, niin onhan nuo uudet paljon kivempia pläjäyksiä, eikö? Tosin niissäkin näkyy tietty nostalgisuus eli mielestäni eivät kovin moderneja ole :)

Vitalis kaikessa alkuperäisyydessään.

Vitalis on monitoimivoide, jota varmaan jo useimpien mummot ovat käyttäneet. Voide sisältää muun muassa mehiläisvahaa ja lanoliinia. Vesi on korvattu kosteutta tehokkaasti sitovalla glyseriinillä. Sorbitoli puolestaan pitää ihon pehmeänä. Vitaliksella voi voidella esimerkiksi huulet, kynsinauhat tai kädet, mistä tulikin mieleeni, että voisinkin testata sitä kynsinauhavoiteena.


Käsi ylös, kuka tykkää Vitaliksen hyvinkin omalaatuisesta tuoksusta? \o/ Minä kyllä tykkään :)

ps. Teksti tuon alkkis-Vitaliksen takana: "Vedetön Vitalis antaa mainion suojan ihollenne niin pakkasta, tuulta kuin aurinkoakin vastaan. Vitalis pehmentää ihoa ja toimii siksi myös oivallisena käsivoiteena. Kertokaa toki Vitaliksesta myös ystävillenne ja tuttavillenne!" Niin, kertokaa toki! :)

13 kommenttia:

  1. Mä just tänään hipelsin kaupassa keltaista kukkakuosillista Vitalis-purkkia. Oli niin söpö, että teki mieli ostaa!!! Mut kun just ostin perus Nivea Cremen ystävänpäiväversion (siis se missä on sydän). Jospa mä pärjäisin sillä hetken ja pysyisin ostolakossani edes yhden päivän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onnea yritykseen ;) Mutta joo, se uusi Vitalis on kyllä söpö, mutta niin on se sydämellinen Niveakin!

      Poista
  2. Minä ainaki tykkään tuoksusta. :) Oon ihan pienestä ipanasta lähtien tykänny ja äitin purkkia piti käyä aina nuuhkimassa.

    VastaaPoista
  3. Itse en kestä sitä lemua!! :DD makunsa kullakin ;)

    VastaaPoista
  4. Jännä juttu miten pakkaus vaikuttaa meihin ihmisiin, minä en nimittäin ole koskaan aikaisemmin ostanut Vitalista mut ans olla kun kuulin näistä..noh, ostin sitten sen ensimmäisenä ilmestyneen version =D Vieläkään se ei ole päässyt käyttöön kun on ollut muita tököttejä käytettävänä. Kiva kuulla että kuosit ovat uudistuneet, minä nimittäin vähän petyin kun luulin että viime vuoden Vitalis-purkeissa olisi ollut jokaisessa eri kuvio. Paitsi että mitä mä siitä ilakoin, ei mulla kyllä tartteis ostaa jemmaan toista purkkia..mutku mutku... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :) Jos en täysin väärin ole ymmärtänyt, niin kuosi vaihtuu 4 kertaa vuodessa, aina vuodenajan mukaan. Eli neljä purkkia Vitalista jemmoihin tänä vuonna! :)

      Poista
    2. Niin juu, ne purkkien värit vaihtuu mutta se kannen kuvio on aina sama ja näemmä edelleenkin se on sama... =) Minä siis luulin aikoinaan et kuviokin vaihtelisi =D Mutta juu, googlettelin ja söpöhän tuo vaaleankeltainen purkki olisi, mitenköhän maltan olla ostamatta...

      Poista
    3. Niin joo totta, nuo kukkaset on aina samat :) Voisi olla kiva jos kesällä siinä olisi ruusuja, talvella havuja yms. :)

      Poista
  5. VAROITUS, PITKÄ KOMMENTTI :)
    Itse ostin joskus n.vuosi sitten ensimmäistä kertaa tätä, siinä alkuperäisessä purkissa. Käytin juuri kynsinauhoille, mutta sitten ostin kynsinauhaöljykyniä ja se hajukin alkoi ärsyttämään, joten lopetin käytön melkein kokonaan. Sitten kun noita upeita pakkauksia rupesi tulemaan olin jo heti ostamassa ja hillitsin itseni(mutta silti nyt haluaisin omistaa ne kaikki).. Nykyään taas olen ruvennut käyttämään tuota huulirasvana ja siinä samassa sormet aina putsannut kynsinauhoille. Ja vaikka kuinka tekisi mieli ostaa joko tuo talvi tai sitten se uusi (jota en ole nähnyt) ei se varmaan ole kannattavaa koska sitä on vanhaakin vielä jäljellä. :) Kyllä muuten olisi ihanaa jos tulisi pikkupurkkeihin noita, ja samat kuviot tietenkin, sitten ostaisin vaikka kaikki. Täytyy nyt silti miettiä ostaisiko ainakin tuon talvikuvioisen, vaaleansininen kun on lempivärini. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimiko hyvin kynsinauhoilla? Ja joo, ne pikkupurkit olisi ihania, toivottavasti sellaisia tulee :)

      Poista
  6. Olen nyt Floridassa ja käyttänyt Vitalista auringonpolttamiin :) otin taannoin mukaan huulirasvaksi.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!