torstai 1. huhtikuuta 2010

Kauneus tarttuu...

... syöpä ei.

Jos joku sattui eilen katsomaan Maikkarilta 45 minuuttia -ohjelman, niin tietää jo, mikä on Kauneus tarttuu -kampanja. Juuri lanseeratun kampanjan tavoitteena on siis syöpäsairaiden naisten minäkuvan parantaminen, mikä on mielestäni aivan loistava juttu!

Luonnonkosmetiikkamerkki Bottega Verde on täysillä mukana tässä hankkeessa, ja se tarjoaa syöpään sairastuneille ilmaista meikkiopastusta. Heidän studiollaan (Helsingin Aleksanterinkadulla) pääsevät syöpään sairastuneet International Maker Academyn meikkaajien käsittelyyn itsensä Raili Hulkkosen johdolla. Salon Titti Haapala on puolestaan mukana antamassa vinkkejä peruukin valintaan ja muotoiluun. Kampanjan suojelijana toimii Railin ohella myös itsekin syövän sairastanut Anneli Jäätteenmäki.

Minusta on hienoa, että syöpään sairastuneita muistetaan tällä tavoin. Naiselle ulkonäkö on kuitenkin iso juttu, ja esimerkiksi hiusten menetys voi tuntua tosi vaikealta asialta. Hyvä, Bottega Verde ja muut yhteistyökumppanit!

Kauneus tarttuu on Bottega Verden ja yhteistyökumppaneiden organisoima kampanja syöpään sairastuneiden naisten hyväksi. Meikkiopastukset toteutetaan Helsingissä. Tiedustelut: 044 576 0504

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!