lauantai 17. huhtikuuta 2010

Iho kiittää ja kumartaa


Käytin Smooth-365-seerumia aika reilulla kädellä, joka johti sen ennenaikaiseen loppumiseen. Käytin tätä aamuin illoin noin 3 painallusta kerrallaan suositellun 1-2 sijaan. Siitä huolimatta tämä oli aika riittoisaa, ja ennen kaikkea ihanan tuntuista kasvoilla. Seerumi imeytyi nopeasti, joten kun levitin sen päälle päivävoiteen, niin sekin levittyi tasaisesti eikä lähtenyt rullautumaan. Ja tämähän siis lupaa tehdä ihosta kirkkaamman ja pehmeämmän. Vaikka aluksi epäilin tehoja, niin tuotteen ollessa lopuillaan havahduin yllättävän tasaväriseen ihoon, ja esimerkiksi tässä postauksessa nähty punoittava otsa oli tiessään. Muutenkin iho näytti yllättävän hyväkuntoiselta ja tuntui mukavan pehmeältä. Seerumi vaikuttaa melaniinintuotantoon (vähentäen sitä), joten ihon kirkkaus varmaan johtuu siitä. Siksipä en tätä kesällä käyttäisikään, kun melaniinintuotanto auringossa kasvaa johtaen ihanaiseen, mutta voi niin vaaralliseen, ruskettumiseen.

Pari päivää tämän loputtua iho rupesi taas kiukuttelemaan, ja aloin kaivata tätä tuotetta oikein tosissani. En osaa enää olla ilman seerumia (ja tämä on paras kokeilemistani), joten kiire tulee keksiä, minkä seerumin otan kokeiluun seuraavaksi. Tämä Smooth-365 on saatavilla Kickseistä, ja on niin mahtava pakkaus, että pääsi tuonne sivulaidan suosikkeihini. Ainoa miinus tuotteelle tulee hinnasta, joka on liian suolainen minun budjettiini (muutaman kympin muistaakseni).No, sitten testasin postikustin tuomat Vichyn Aqualia Antiox -näytteet. Minun piti luntata Vichyn sivuilta ennen käyttöä, että mihin nämä oikeastaan olivat tarkoitettu, ja ilmeisesti voiteen tarkoitus on sitten heleyttää ja kosteuttaa ihoa. Nämä sopivat kaikille ihotyypeille valmistajan mukaan.

Ensinnäkin koostumus oli aivan ihanan pehmeää, ja tätä levitti kasvoille mielellään. Voide oli myös ällistyttävän riittoisaa eikä koko näytepussi mennyt millään kerralla, vaikka levitin tuotetta kaulallekin. Voide tuntui kosteuttavan tehokkaasti, ja iho tosiaan heleytyi ja oikein hohti terveen näköisenä.

Oman rasvoittuvan ihoni kanssa tämä oli siitä huono, että täyteläinen koostumus sai ihoni kiiltelemään nopeasti, joten puuteri kannattaa olla mukana, jos tämä naamassa lähtee liikenteeseen. Mutta muutenkaan tämä ei oman ihoni kanssa ollut paras mahdollinen meikin alle, mutta yövoiteeksi tämä olisi voinut olla bra, sillä niin täyteläiseltä voide tuntui. Kaiken kaikkiaan pidin tuotteesta oikein kovasti.

Muistathan arvonnan!

4 kommenttia:

 1. Oho oikeen 12 cm:n korot??!! :O No onnea oppimiseen...

  Joo itekkin vähän naurahdin sille arvonta-jutulleni kun sen olin julkaissut... :'D
  (kiva kun tuli yksi lukija sitten lisää : DD, vaikka eihän toi oo kamalan kiinnostava blogi, mutta huom. huom. VIELÄ... : DD, siitä voi tulla, kunhan jaksan kirjoitella)

  VastaaPoista
 2. Voi olla, että ne kengät jää kaappiin :D
  Oli se kuule jo huomattavasti paremmalla alulla, kun tän blogin ekojen kuukausien jutut ja varsinkin kuvat. Tekisi joskus mieli laittaa pää peiton alle, kun niitä kattoo... :/

  VastaaPoista
 3. apteekissa myytävä arbutin on ihan huippuhyvää tasoittamaan ihon sävyä.. nimeltänsä kai joku pigment whitening, mutta eipä tuo nyt mitään michael jackson naamaa tee :)

  suosittelen kiristelevälle iholle ennenkaikkea talvella.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä! Ehkäpä ensi talvena kokeilen... Nyt leudommilla keleillä ihokaan ei enää kiristele niin hirveästi. Onneksi.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!