sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Make Up For Ever netistä

Tuolla otsikon hakusanalla eri muodoissaan eksyy blogiini niin paljon ihmisiä, että ajattelin nyt sitten vastata tähän mieltä askarruttavaan kysymykseen, johon minäkään en tiennyt vastausta. (Tuolla hakusanalla ihmiset ovat päätyneet tähän postaukseen: klik...)

En löytänyt MUFEa Sokoksen netistäa ja Stockahan ei netissä kosmetiikkaa myy. Ja taisin muutenkin sekoittaa MUFEn ajatuksissani Make Up Storeen, jota saa ainakin Sokokselta, tosin ei näköjään netistä.

En löytänyt Make Up For Everia muualtakaan Suomesta, joten piti eksyä ulkomaisille sivustoille. Ei löytynyt FeelUniquesta, mutta Mansikkanetti myy joitain tuotteita. Ei mielestäni mitenkään erityisen halvalla, mutta en oikeastaan tiedä, mikä hintataso on Suomessa.

Täältä siis ainakin löytyy joitain tuotteita Mansikkanetistä: klik.

Amazonin tuotteet tulevat lähinnä Sephoralta, joka ei ilmeisesti toimita Suomeen.

eBaysta voi myös katsastella valikoimaa, jotkut toimittavat Suomeenkin: klik. Tuota varten muuten kannattaa avata se PayPal-tili. Itsekin sen avasin. En ole testannut tosin, mutta vaikuttaa kätevältä ja turvalliselta tavalta maksaa netissä noita jutskia. Täältä lisäinfoa: klik.

Mutta kaiken kaikkiaan MUFE on aika hankala nettiostettava eikä niitä mestoja muutenkaan juuri ole, mistä tuotteita voi ostaa. Täältä löytyy livejälleenmyyjät Suomessa: klik.

Sekä:

Helsinginkatu 16, 00500 Helsinki
Noutotukku auki:
Ma,ti,to,pe klo: 10 - 17
Keskiviikkoisin klo: 10 - 18
Lauantaisin klo: 10 - 14


Jos joku tietää luotettavan nettikaupan, josta MUFEa saa, niin huikatkaa!


EDIT. HeidiB ja.Nekku olivat viisaampia kuin minä ja vinkkasivat kansainvälisesti toimittavan putiikin elikäs MUFEa saa tilattua Precious About Makeupin sivuilta täältä: KLIK.


Kiitos vinkistä! :)

4 kommenttia:

 1. MUFEa saa ainain PAMista http://www.preciousaboutmakeup.com/makeup/makeup-forever. Itse en ole kokeillut (vielä), mutta en ole pahaakaan tuosta liikkeestä kuullut.

  VastaaPoista
 2. Brittiläinen PAM myy Make Up Foreveria ja muitakin laadukkaita mutta Suomessa harvinaisempia merkkejä. Toimittavat "internationally". En ole itse tilannut, mutta Pixiwoo-sisarukset kehuvat kauppaa kovasti ja sivusto väikuttaa pätevältä.

  http://www.preciousaboutmakeup.com/

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysin www.meikkimaailma.com sivuilta ja palvelu oli loistokasta.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!