keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kullan kimallusta, part 1

Päätin pitkän itseni kanssa taistelun jälkeen kokeilla välillä jotain muuta kuin tummia tai kirkkaita värejä kynsissäni. Valinta kohdistui Wet n Wildin Rock Solid -lakkaan, jonka kultaa hehkuva sävy Beautiful in Bronze ei vielä pullosta käsin näyttänyt aivan niin kultaiselta kuin kynsissä.

Kynsissä shimmerkultaa hehkuva lakka vaati muutaman kerroksen, sillä yhden kerroksen jälkeen tulos oli vielä todella läpikuultava. Vielä toisenkin kerroksen jälkeen epäilytti, joten laitoin kolme kerrosta ja olin viimein tyytyväinen lopputulokseen. En ikinä suvaitse läpikuultavuutta lakoissani. On mielestäni aika epäsiistin näköistä, kun kynsiraja kuultaa lakasta läpi.
Mutta kyllä Wet n Wild osaa. Ei se lakan vika ole, että sitä joutuu pari kerrosta laittamaan. Vaaleita sävyjä joutuu tietenkin aina sutimaan muutaman kerran. Mutta muuten lakka on kestävää, ja helposti levittyvää. Harja tosin on todella ohut, joten sillä ei ihan kerralla tai kahdellakaan saa levitettyä kynnelle täydellistä lakkapintaa.

Mutta mutta... Mitä silmiin, kun kynsissä on kultaa? No, kultaapa tietenkin.

Pidän tummasta silmämeikistä, mutta enemmän pidän ajatuksesta, että kynnet ja silmämeikki ovat samaa sävyä. Siispä rohkenin yhdistää näitä sävyjä silmiini.

Tummempi kultaväreistä on mineraalimeikkisarja Youngbloodin Golden Beryl -sävy, joka on ihanan kuparisen kultainen. Laitoin koko luomelle tätä sävyä, ja tuossa käsikuvassa tämä on ihan kuivana laitettu. Mutta niin kuin kaikkia näitä jauhemaisia värejä, ihan hyvin tätä voi käyttää myös kosteana. Levittyy kyllä mainiosti ja shimmaa upeasti.

Vaaleampi ja kultaisempi sävyistä on Bottega Verden ihanuus. Sävy Beige oli aivan mahtava lisä kuparisen sävyn rinnalle. Tämä sävy hohtaa vaaleana kultana, ja se sopii mainiosti silmän sisänurkkaan. Ja valaisee katsetta muuten aivan ihanasti. Tämäkin shimmaa ihanan metallisen hohtavana... Upea sävy, joka sopii minkä tahansa silmämeikin piristykseksi.

Tässä, toisin kuin tuossa Yongbloodissa, on mukana pieni suti, jolla väriä on helppo sutaista silmiin. Tämä levittyy kivasti eikä varise juurikaan.

Estée Lauderin silmänmeikinpohjustuksen kanssa nämä värit pysyivät luomillani koko päivän.

Ja tämä kultalook sopii muuten arki-idlauksen lisäksi myös bilelookiin!

To be continued...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!