lauantai 10. huhtikuuta 2010

Kärpässientä ja meikkiluksusta


Niinhän ne eiliset lakat sitten vaihtuivat pian pois. Tässäkään ei nyt värisävyt ole ihan kunnossa, mutta kynsiin siis tuli verenpunaista Sothysin lakkaa, ja hävettää vähän linkata edelliseen postaukseen, jossa nysäkynsilläni tätä esittelin.(Voi kuivia, ryppyisiä käsiäni... Mikähän niihin auttaisi?)

Tulin nyt siihen tulokseen, että vähintään kolme kerrosta tätä tarvitsee hyvään lopputulokseen. Parillakin kerroksella kynsiraja kuultaa tietyissä valoissa läpi. Mutta muuten todella hyvä lakka. Värisävyä tässä purnukassa ei lue, olisiko oikea sävy sitten vaan tuo nr. 18 eli googlailun perusteella Rouge Floral.

 

No, ei tämä tietenkään tähän jäänyt, vaan napsaisin päälle valkoiset leopardikuviot Konad-laatasta m57.


Ensin en lämmennyt näille kynsille sitten yhtään, koska ne muistuttavat ihan kärpässientä, eikö?


Mutta toisaalta, ihan hauskathan nuo ovat. En ole ikinä ollut mikään suuri tummanpunaisen lakan ystävä, joten olisin pelkkään Sothysiin kyllästynyt aika pian. Nämä kynnet ovat enemmän minua.


Saivatpa kynnet seuraavana päivänä vielä Pearly Bunny -päällysteen...


... joka oli ihan kiva (joskin sottasi kuvioita vähän), mutta ehkäpä olisi pitänyt jättää kynnet suosiolla rauhaan.


Sitten vielä yksi pikainen hehkutus. Jos minulla olisi laittaa 56 euroa 30 millin meikkivoiteeseen, satsaisin ehdottomasti Helena Rubinsteinin Instant V-Lift -meikkivoiteeseen. Se on tosin tarkoitettu vähän vanhemmille naisille, ja se lupaakin tehdä rypyille ihmeitä. Mutta kyllä se teki myös minun 20+ -iholleni ihmeitä! Se meinaan peitti ihohuokoseni aivan älyttömän täydellisesti, joka minun kirjoissani tarkoittaa, että tämä tuote ansaitsisi papukaijamerkin. Tästä voidaan muuten päätellä, että tuote täyttää rypytkin, kun kerran ihohuokostekin peittyvät niin nätisti. Lisäksi iho jäi muutenkin ihanan samettiseksi, ja plussana vielä suojakerroin 20. Kaikin puolin ihana tuote, mutta koska olen liian pihi, en aio lunastaa tätä omakseni. Tai ehkä joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!