keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Neutrogena-kokeilu on kaputt, slut, loppu, over....


Nyt sitten loppuivat Neutrogenat enkä oikein tiedä vielä, jäänkö näitä kaipaamaan. Käytössä olivat siis Visibly Clear -sarjan Gentle Exfoliating Wash, 2-in-1Wash/Mask, Blackhead Eliminating Toner sekä Rapid Clear Treatment.
Gentle Exfoliating Wash
Käytin tätä kuorivaa puhdistusgeeliä iltaisin, vaikka vähän jänskättikin, että miten iho suhtautuu jokapäiväiseen (tai -iltaiseen) kuorimiseen. Tämä oli kuitenkin todella hellävarainen eikä iho reagoinut mitenkään. Siis mitenkään. Vaikka tämä tuntui todella puhdistavalta, ei ihossa näkynyt mitään 2,5 kuukauden jälkeenkään mitään näkyviä muutoksia. (Paitsi ihon kirkastuminen, mutta laitan sen Smooth-365-seerumin piikkiin, sillä seerumin loppuminen tarkoitti myös ihon värin palaamista normaaliin.) Kuitenkin tämän koostumus oli oikein ihana: kuoriva, pehmeä, riittoisa, kivan tuoksuinen ja hyvin levittyvä, joten kyllä tätä tulee vähän ikävä. Iho tuntui puhdistuvan syvältä, mutta harmikseni se ei riittänyt. Ehkäpä oma ihoni olisi kaivanut vielä pitempiaikaisempaa käyttöä tai sitten se on vaan permanently f***ed up. Who knows?

2-in-1 Wash/Mask
Tätä 2-in-1-tuotetta käytin aamuisin sekä naamiona kaksi kertaa viikossa. Tässä oli ihana tuoksu ja miellyttävä, pehmeän savimainen koostumus, jota oli ihana levitellä kasvoille. Tämäkin oli todella riittoisaa ja alkuvaiheessa tuhlasin tätä ihan turhaan liikaa. Naamiona tämä toimi niin kuin kaikki muutkin savinaamiot kuivuen kasvoille noin kymmenessä minuutissa, ja kasvot olivat naamion jälkeen puhtaan ja pehmeän oloiset. Kaiken kaikkiaan tämä oli ihana aamuherätys, ja tuotetta tulee ikävä, vaikkei tästä näkyvää hyötyä ollutkaan. Huokoset eivät kyllä puhdistuneet, vaikka sitä niin kovasti odotin.Blackhead Eliminating Toner
Mustapäitä ehkäisevä kasvovesi tuntui ehkä tehokkaimmalta kasvovedeltä, jota olen koskaan kokeillut. Pumpuliin jäi kaikki lika, mikä vaan oli mahdollista kasvoilta irrota, ja tuoksukin oli ihan miellyttävä. Tätä tuotetta jäikin tästä satsista toiseksi eniten ikävä, sillä kerrankin pystyin olemaan varma, että kaikki ylimääräinen töhnä on kasvoilta pois. Harmi vain, ettei sekään auttanut ihoni kunnon parantumisessa. Ei ne mustapäät mihinkään lähteneet.

Rapid Clear Treatment
Tätä tuotetta jäi sitten eniten ikävä. Alkuvaiheessa Neutrogena-testailuja tämä jäi vähän vähemmälle käytölle, mutta muiden tuotteiden loppuessa yritin pikapikaa saada tämänkin loppumaan. Ja siihen samaan syssyyn sattui sitten joku stressikiireomgmikämunnaamaavaivaa-vaihe, ja pystyin testaamaan tätä ihan tositoimissa. Leukapielen näpyt kuivuivatkin yhden yön aikana ja toisen yön käytön jälkeen ne olivat kokonaan tiessään. Eli tätä jää todella kova ikävä. Tämä oli selvästi tehokas.

Eli kaiken kaikkiaan ihan miellyttävä kokemus, mutta harmitti, etteivät tuotteet toimineet kohdallani niin kuin ovat toimineet muilla. Kaavin nämä kaikki pohjiaan myöten, ja käytin viimeiseen pisaraan, mutta nyt täytyy tunnustaa tappio. Tiedän kuitenkin, että useimmilla näitä tuotteita kokeilleista on tehokkaampia kokemuksia, joten älkää tuomitko tuotteita minun kokemusteni perusteella. Itse asiassa on kai pakko myöntää, että omat pesutottumukseni eivät ole kovin tehokkaan oloisia. Pesuaineitahan pitäisi hieroa naamaan jonkun aikaa, mutta enemmän kuin kerran olen saanut itseni kiinni siitä, että olen vain sutaissut aineet naamaani ja huuhdellut melkein samantien pois. Eli omissakin rutiineissa on toivomisen varaa.

Nyt vielä, kun tietäisi, millä tuotteilla pesisi naamaa seuraavaksi. Kasvovesiä taitaa kaapeissa lymytä muutama, mutta puhdistusaineista on jäljellä vain jämiä sekä hiljattain tilaamaani Avonin mustapäät tiehensä taisteleva Clear Skin -sarjan puhdistusaine, joten aika sekalaisin voimin mennään varmaan eteenpäin, jotta saan kaappeja siivottua.

Arvonta loppuu tänään klo 21, joten vielä ehtii osallistumaan!

4 kommenttia:

 1. Tämä mun kommentti ei nyt liity mitenkään kyseiseen postaukseen, mutta tarvisin sun apua. Lueskelin noita sun vanhoja postauksia huulikiilloista ja punista, niin tuli vaan mieleen, että kun sulla on varmasti enemmän kokemusta noista kiilloista ja punista niin olisiko sulla suositella mulle jotain hyvää merkkiä. Ja tässä tulee mun kriteerit: Tuote ei saa olla tahmainen, mutta sen pitää olla säihkyvä. Kiillon tulisi mielummin johtua jostain muusta kuin sellaisista pienistä glittereistä tuotteessa. Tuotteen tulisi maksaa max 15€ ja kaikista tärkeintä sen tulisi oikeasti pysyä huulillani pidemmän aikaa, ettei sitä tarvisi koko ajan lisätä.
  Mulla on tulossa syntträrit ihan parin päivän päästä ja olisi kiva löytää joku huulikiilto tai puna, joka pysyis mun huulilla eikä tarttuisi heti ensimmäiseen drinksulasiin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kysymys! Yritän vielä tämän päivän aikana tehdä aiheesta minipostauksen :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa tuosta sarjasta menossa kuorinta-aine (sinulla nähtävästi kuoriva puhdistusgeeli) ja tuo naamio sekä kasvovesi. Mä olen kyllä tykännyt, mun mielestä mustapäät ovat oikeasti vähentyneet. Kiitän siitä lisäksi vastikään hankkimaani mustapäärautaa, mutta enivei, kasvot ovat varsin mustapäättömät. Ongelma kuitenkin on, että ihohuokoset ovat edelleen suunnilleen yhtä levällään kuin ennenkin ja niihin kertyy edelleen talia joten ei tämä maailmoita mullistanut taikakeino ole ollut, hoitoa täytyy edelleen jatkaa.

  Se mistä tässä en pidä on se, että kuivattaa naamaa liikaa. Täytyy harkita että vaihtaa esim. tuohon puhdistusgeeliin ja ottaa muut tuotteet muulta, kosteuttavammalta, sarjalta.

  Jään mielenkiinnolla odottamaan mihin sarjaan sinä päädyt. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:Kun tuote postausta kirjoitin eilen, niin tutkin tarkkaan naamaa, kun ajattelin, että mullekin olisi voinut käydä noin, että mustapäät olisi lähteneet, mutta huokoset olisi levällään. Ehkä parissa kohtaa näin onkin, mutta kyllä suurimmaksi osaksi ne mustapäätkin siellä luuraa. Se on kyllä harmi. Kuitenkin mietin, että pitäiskö vielä kokeilla Neutrogenaa, mutta toisaalta haluaisin kokeilla jo jotain muutakin..

  Olet kyllä siinä oikeassa, että iho vähän kuivahtaa noista, huomasin sen nyt kun asiasta mainitsit :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!