torstai 8. huhtikuuta 2010

Pehmeää papaijaa


Lumene Natural Coden huulikiillot ovat ihania. Niissä ei ole muuta huonoa puolta kuin se, että ne kuluvat aika nopeasti. Ja sitähän minä en halua! Huuleni halajavat enemmän shimmeristen versioiden perään, mutta kyllä nämä shimmerittömätkin kelpaavat.


Shimmerittömistä versioista paras on numero 3. Ihastuin aivan hurjan paljon monen muunkin bloggaajan sydämen varastaneeseen Soft Papaya -kiiltoon, joka on täydellisen, ihanan, suloisen persikkainen nudekiilto.
Me like it a lot! <3

edit.  Laitetaas vielä yksi pusuhuulikuva, jos se antaisi enempi infoa tästä kiillosta.


12 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä aivan ihana, se voisi tosin olla enemmin persikkaisempi (ja enemmin pigmenttejä) mutta kyllä tuo on tuollaisenaankin aika hyvä :).

  VastaaPoista
 2. Tässä täytyy ottaa huomioon, että toi huulikuva on jälleen ihan pepusta. Livenä se on niin paljon ihanampi! :)

  VastaaPoista
 3. Olen jo hypistellyt näitä Natural Coden huulikiiltoja juurikin tuossa sävyssä jo monesti kaupassa, mutta 6,4€:n hinnan takia olen jättänyt kauppaan. Opiskelija kun olen niin en haluaisi käyttää niin paljon rahaa huulimeikkeihin.. (ehkäpä tähän osaltaan myös vaikuttaa se, että laskelmieni mukaan omistan 50 huulikiiltoa..) heh. :)

  Mutta nyt ihan innostuin tästä, näyttää niin kivalta! Mietityttää vain, että pysyykö tämä kiilto huulilla kuinka hyvin?

  VastaaPoista
 4. NC:n kiillot on kyllä ihania. Jos shimmerisistä tykkää niin mun ehdoton suosikki on Icy Melon, joka on aivan ihana nude!

  En ole koskaan kiinnittänyt huomiota noiden kiiltojen pysyvyyteen, mutta mäpä sipaisen huulille heti tuota papaijaa, ja katson kuinka pitkälle se kestää. Tuun sitten infoamaan :)

  VastaaPoista
 5. No, niin. Laitoin kiiltoa klo 18.10 ja söin suklaata yms. ja vielä klo 20.14 se oli ihan kuosissa, mutta kanahampurilaisen syöminen ja suun pyyhkiminen paperilla koitui kiillon kohtaloksi. (Oli herrkupäivä.) Eli siis kaikinpuolin kestävältä vaikuttaa. Mun mielestä jos kiilto pysyy 2 tuntia, niin on jo hyvä. Olisi se pysynyt kauemminkin, mutta tosiaan tuo syöminen oli liikaa :)

  VastaaPoista
 6. No jos 2 tuntia kestää niin alkaa olla kyllä hyvä! Täytyy kyllä vähän käydä vielä kaupassa katselemassa.(lue: ostamassa) :)

  VastaaPoista
 7. Joo, on kyllä hyvä pysyvyys huulikiilloksi. Ei ollut yhtään niin kuin jotkut, että olis vaan hävinny huulilta. Olipa hyvä, että otit puheeksi :)

  En usko, että menee rahat hukkaan, jos sorrut tuohon :D

  VastaaPoista
 8. No niin, nyt olen onnellinen huulikiillon omistaja! Kävin ostamassa sävyn 6 Sheer Nougat, joka on aivan ihana! Ei mennyt rahat hukkaan! Löysinpä tämän vielä ihan pikkuisen halvemmalla eräästä marketista kuin muista. Maksoin 5,75€. :D

  VastaaPoista
 9. No niin, loistavaa! Ei ollut olleskaan paha hinta :)

  VastaaPoista
 10. no mä en ihan ymmärrä, mulla on toi kyseinen sävy, mut ei se tuo mun huulille yhtään väriä, vain kiiltoa? :/ mun huulet on kyllä luonnostaan tosi tummat (tai siis tummanpunaiset), johtuskohan sit siitä.

  VastaaPoista
 11. anonyymi: siis ei tuo paljon väriä tuo, mutta jonkun verran.. mulla on aika vaaleet huulet ja niissä näkyy joskus liiankin hyvin kaikki huulimeikit :) että riippuu tosiaan huulista, näkyykö vai ei...

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!