maanantai 12. huhtikuuta 2010

Onnen Taikaa


Nyt on meneillään joku "vaihdakynsilakkaajokapäivä"-viikko, joten tässä taas uusia kynsiä. Tällä kertaa kynsissä on suht neutraali Lumene-lakka syksyn Magic Roses -kokoelmasta eli on tuskin saatavilla enää. Tämä näyttää vähän Avonin työhaastattelulakalta, mutta on oikeasti paljon mielenkiintoisempi tapaus.


Eli vaaleanpunainen, vähän ehkä persikkaan taittava, pikkuisen kullalla höystetty ihanuus. Lumene itse kuvailee tätä lakkaa heleäksi ruusutarhan pinkiksi, joka ehkä kuitenkin sopii kuvaukseksi enempi lakan kanssa mätsäävälle huulipunalle.


Ja sävynimi on 70 Magic Times/Onnen Taikaa. Ihmettelen syvästi, miksi tämä oli syksyn kokoelmassa, kun itse käyttäisin tätä mieluusti vaikkapa kesähäissä tai muissa kesän illanvietoissa. Ei minulle tulisi mieleenkään laittaa tätä pikkujouluihin.


Ja tällehän on kehitetty tietenkin oma sävypari huulipuniin.


Faktahan kuitenkin on se, etteivät nämä minun mielestäni mätsää ollenkaan. Puna on rehellinen pinkki, kun taas tuo lakka ei ole pinkkiä nähnytkään. Siitä huolimatta värit jotenkin sopivat toisiinsa.


Paitsi tässä kuvassa sävyero on kyllä tosi valtava. Ja puna on kylmähkö sävy, kun taas lakka on lämpimähkö. Nämä kyllä riippuvat ihan valaistuksesta, että älkää sokeasti tuota kuvaakaan uskoko. Ja Bloggerhan vielä voi muuttaa julkaistessaan tuon kuvan, vaikka millaiseksi. (Hups, tuo kynsinauhasotku ei näin livenä näytä yhtään noin pahalta.)


Kamera söi vähän värejä, puna on oikeasti paljon pinkimpi. Ja täytyy sanoa, että vaikka se ei ehkä tuon lakan kanssa mätsää, niin minä tykkään. (Paitsi tässä kuvassa ne eivät kyllä riitele pahasti. Tykkään yhdistelmästä.) Alan pikkuhiljaa innostua enempi ja enempi huulipunista, ja voisin kuvitella käyttäväni tätä Minersin huulikiillon tavoin silmissäni rajaukset ja ripsaria.Mutta kuvitelkaa tämä pinkki ihanuus tummemmaksi.


Toki näin kiillon kera tämä on enempi minua itseäni.


Päällä siis Natural Code -kiilto sävyssä 8 Pink Sugar. Ja huomioikaa, miten tummalta tuo puna tässä kuvassa näyttää. Yhtä tumma se melkein on huulillakin. Miksihän tuo tummuus ei siis toistu huulilla kuvissa?

Taidan kyllä oikeasti fanittaa Lumenea, ja Lumene-postausten määrä ylittää jo Goshitkin. Mietin paljon, että onko Lumenella tuotteita, joista en pidä, mutta ei niitä taida juurikaan olla. Lumenen meikinpohjustusaineeseen en ensikokeilulla ihastunut, mutta sitä pitäisikin koklailla lisää. Moni muu on sitä niin paljon kehunut, ja omalle iholleni on muutenkin vaikeaa löytää tuollaisia kiiltelyä hillitseviä tuotteita. Muuten olenkin tainnut pitää kaikista Lumenen tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!