lauantai 3. huhtikuuta 2010

Uudet hiustuotteet ja loppunut kuorinta

Seuraavaksi esitelty päätös oli vaikea, mutta jonkun se oli tehtävä. Seuraavat käyttöön astuvat sampoo- ja hoitoainepulloni ovat:


Franck Provostin Expert Réparation (eli Expert Repair) -putelit astuvat kehiin. En tiedä kyllä, miksi omat pulloni ovat ranskankieliset, mutta onneksi Franck Provostilla on kivat suomenkieliset kotisivut, joten en joudu pinnistelemään kouluranskallani. Je suis très désolée, mais je ne parle pas francais, vai miten se nyt meni. Aaaaanyways, nämä putelit siis ovat kuiville ja vaurioituneille hiuksille, ja vaurioitunut tukkani kyllä onkin. Nämä pullot tarjoavat hiuksilleni pehmeyttä, sileyttä ja kiiltoa. Kuulostaa siis siltä, että vaivalla ja Paul Mitchellillä hankkimani tuuheus saattaa kärsiä. Onneksi Franck-setä on tämän tajunnut, ja tarjoaa sivuillaan vinkkejä hiustenpesuun. Yksi vinkeistä kehottaa laittamaan hoitoainetta viisi senttiä juuresta alaspäin, jotta tuuheus säilyy. Niin teen kyllä muutenkin eli levitän yleensä hoitsikkaa vain latvoihin, mutta katsotaan nyt, mitä tästä kehkeytyy.

Miten sitten päädyin näihin puteleihin? Sain muutaman päivän lisäaikaa miettiä, sillä Paul Mitchellit antoivat vielä armoa. Niistä siis riitti käyttökelpoisia tippoja vielä joiksikin päiviksi. Sainkin siis hyvää aikaa pohtia seuraavaa liikettä.Vaihtoehtojani olivat erinäiset yksittäiset sampoopullot ja hoitoainepullot eri sarjoista, joita olisin halunnut kokeilla. Esimerkiksi rakkahin Volumismini huutelee jo kaapista nimeäni. Mutta koska kaikki jo tietävät, että Volumism on hyvä ja ihana, ei siitä olisi juurikaan raportoitavaa. Toinen vaihtoehto olisi ollut Bio+-tuotteet, mutta en kokenut, että ne olisivat sopineet tai olleet ainakaan kovin tarpeellisia tukalleni juuri nyt (omistamani putelit estävät muun muassa hiustenlähtöä...).

Päädyin siis Franckiin, ja olen päätöksestäni ihan iloinen. Ainoa murheenkryyni on pullojen hervoton koko (750 ml), joka vähän viittaa siihen, etteivät ne ennen kesää lopu. Siksi otankin vapauden keskeyttää kokeilu puolessa välissä väliraportti-ehdolla, jonka jälkeen saan kokeilla hetken jotain toista merkkiä. Avonin tilauksesen esimerkiksi lipsahti tuuheuttavia tuotteita. (Ja nyt pidän taukoa Avonista. Oikeasti!)

Eli Franck-setä kehiin!

Ja sitten vielä yksi tuote, joka minun on pitänyt esitellä jo aikapäiviä sitten.Lumenen Vitamin C+ Kirkastava Vartalokuorinta on seissyt kylpyhuoneen hyllyllä jo kesästä asti. Olen aika harvakseltaan käyttänyt kuorintoja - ainakin ennen kuin tutustuin Avonin Planet Spa -kuorintoihin, joista lisää myöhemmin - eikä Lumene ollut poikkeus. Siellä se on nököttänyt hyllyllä ja olen käyttänyt välillä sitä ja välillä jotain muuta.

Jos nyt ensin kerron, että tämä on ihan peruskuorinta. Tuntuu kivalta ja tässä on tarpeeksi rakeita, joten tuntuu myös puhdistavan, vaikken ihossani olekaan mitään ihmeitä huomannut. Tuoksu on mukavan pirteä ja ehdottomasti kesäinen. Eli käyttäisin, jos tällaisen saisin, mutten ehkä ostaisi enää.

Mutta yhden ison miinuksen annan pakkauksesta. Kaikissa kylpyhuonetuotteissa on mielestäni jotain pahasti pielessä, jos ne on pakattu tällaisiin puteleihin, joista korkki täytyy kierittää kokonaan pois. Eritoten, jos kylppärin hyllyllä ei ole juurikaan tilaa levitellä sekä purkkia ja korkkia, joutuu korkin asettamaan takaisin puteliin/tuubiin, jos meinaa saada sen hyllylle takaisin. Eli meillä on tilanne, jossa kädelläsi on tätä kuorinta-ainetta, ja korkki ja puteli pitäisi saada takaisin yhteen ja hyllylle. Joissain tilanteissa tämä ei tuota ongelmia. Jos kuorinta-aine/suihkugeeli/hoitoaine on tarpeeksi notkeaa, mutta ei liian löysää tai jämäkkää, pysyy se kiltisti kädelläsi tämän operaation ajan. Mutta valehtelematta voin sanoa, että tästä Lumenen kuorinnasta on mennyt puolet hukkaan. Ja minne? No, kylppärin lattialle tietenkin. Aine on niin jämäkkää, että se on kerran, jos toisenkin pudonnut lattialle yhtenä klönttinä kädestäni. Ja voin kertoa, että se on saanut minut hermostumaan muutaman kerran. Huoh. Tykkään niin paljon enempi tuotteista, joissa on sellainen klipsukorkki, jonka saa nopsaan lykkästyä takaisin kiinni.

Mutta anyways, tykkään tästä Lumenen kuorinnasta muuten, mutta puteliin kaipailisin pientä hienosäätöä. Ei muuta. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!