torstai 22. huhtikuuta 2010

Päällystelyä


Suututtaa niin tuo aamuinen RevitaLash-postaus -johon en edes linkitä- ,että pinnistän toisen, asiallisemman postauksen tälle päivälle. Minulla ei ole yhtään ajastettua postausta valmiina, vaan nyt mennään ihan reaaliaikaisesti. Pientä ahdistusta on tämän asian vuoksi havaittavissa, sillä tykkään yleensä, että olen ainakin yhden päivän edellä näissä postauksissa, mutta nyt ei ole ollut niin paljon asiaa kerralla, että olisin niitä voinut kirjoitella.

No, mutta asiaan. Minulla on meinaan ennätyskauan ollut kuvassa esiintyvät kynnet. Laitoin ne sunnuntaina päivällä ja ne ovat tänään torstaina vieläkin kynsissäni ja vieläpä kunnossa! (No, ehkä pientä kärkikulumista havaittavissa, mutta ei muuta.)

Ihastuin kovasti Lumenen Onnen taikaa -sävyiseen lakkaan, kun sitä taannoin kokeilin, ja ajattelin sen olevan oikein sopiva lakka erääseen työtapaamiseen. Kiireissäni, väsyneenä ja lopulta kiukuspäissäni sitä laitoinkin kynsiini, mutta se ei jostain syystä halunnut kuivua laisinkaan, ja lopulta kynnet myös näyttivät siltä, että ne oli kiireessä, väsyneenä ja kiukkua puhkuen kynsiin laitettu. Mikään päällyslakka ei auttanut enkä millään jaksanut ottaa lakkoja poiskaan ja aloittaa alusta. Niinpä otin apuun sen ainoan oikean työtapaamislakan eli työhaastattelulakaksi ristimäni Avonin Rose Amourin, jonka pikapikaa kuivuva koostumus auttoi minut pinteestä.


Laitoinpa siis Avonia kerroksen ja avot! Lumene kuivui vihdoin ja pikkusotkut saatiin piiloon. No, jos ei oteta tuota vasemman käden etusormen kynttä huomioon, ja miksi otettaisiin? :)

(Molemmissa yllä olevissa kuvissa siis jo kummatkin lakat.)

Outoa muuten, että tämä lakkayhdistelmä näyttää päivä päivemmältä enemmän Rose Amourilta ja vähemmän Lumenelta. Tässä tilanne tänään:


How weird is that?

5 kommenttia:

 1. Kauniita sävyjä! Sinulla on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Voi tsiisus sulla on pitkät kynnet. Onko ne ihan omat vai feikit?

  VastaaPoista
 3. Badbomben: Kiitos!

  Ansku: Ihan omat! On ollut työn ja tuskan takana kasvattaa niitä rakennekynsien jälkeen. Oikean käden kynnet ei kasva niin nätisti kuin nuo vasemman käden kynnet.

  VastaaPoista
 4. No mutta oikean käden kynnet kuluu käytössä enemmän, jos olet siis oikeakätinen. :) Ja vaikka ne kasvaisikin yhtä nopeasti vasemman käden kynsien kanssa, niin ei niitä saisi pirukaan lakattua kauniisti vasurilla. :D

  VastaaPoista
 5. Joo, siksipä näytän blogissa vain vasemman käden kynsiä :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!