lauantai 24. huhtikuuta 2010

Touch of Radiance


Kerroinkin jo, että ostin Hulluilta Päiviltä kaksi Lumenen valokynää. Lumenen versio yhdestä maailman ihanimmista meikkituotteista on oikein pätevä kapistus, ja varmasti yksi suomalaisten käytetyimmistä valokynistä ellei jopa käytetyin.


Tämä on tällainen perusvalokynä, joka on paljon kätevämpi käyttää kuin esimerkiksi Blascon purnukassa piileskelevä väri, joka saattaa sormilla käytettäessä pujahtaa kynsien alle. Ja tässä Lumenessa on muuten ihana tuoksu :)

Ja tässä ennen- ja jälkeen-otokset.
Nämä nyt on otettu vähän eri valaistuksissa, mutta niistä näkee sen oleellisimman. (Ja on muuten samat silmät, vaikkeivät siltä näytäkään.) Missään tapauksessa valokynää ei ole tarkoitus laittaa tällä tavalla "peittämään" silmänalusia, mutta laitoinpa nyt noin demostroidakseni sen "peittokyvyn". Siis, jos tilanne olisi se, että olisi ollut yksi niistä aamuista, että silmänaluseni pullottaisivat yhtä täysinä pusseina kuin puliveivarin kaljakassit, niin tuo valokynähän vaan korostaisi niitä pussukoita. Tänä aamuna tämä nyt vielä onnistui, ja muutenkin hätätapauksissa, jos pitää arpoa haluaako mustat pussit vai ylikorostetut, valkoiset pussit. Silti suosittelen peiteväriä silmänalusille kauttaaltaan, ja valoa vain sisä- ja ulkonurkkiin.

Lumenen valokynä on kyllä todella hyvä ostos, ja sillä (tai jollain toisella valokynällä) saa kyllä äkkiä ilmeen raikastettua. Minun all time -lempparipaikka valokynälle on amorinkaari. En tiedä, mikä siinä on, mutta se raikastaa ilmettä vallan valtavasti, kun siihen lykkäisee vähän valaistusta. Myös pikkusipaus valoa leuan keskelle tuo kivasti raikastusta. Mutta siinä kohti pitää muistaa kohtuus, ja jos on jo valmiiksi jykevä leuka, niin ei sitä kannata korostaa. Tärkeintä on muistaa, että laittaa valokynää paikkoihin, jotka haluaa nostaa esiin. Jos on pieni leuka, laita valoa. Jos on suuri leuka, älä laita. Jos on matala otsa, laita valoa. Jos on Tyra Banks -otsa, älä laita valoa. It's as simple as that.

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa ihan kelpo tuotteelta, pitääpä käydä katselemassa joku päivä keskustassa. :)

  VastaaPoista
 2. Ja kun olet iso ja ruma kaikkialta niin älä laita mihinkään? ;)

  Minulla on paksut posket, iiiso nenä, iso leuka. Ei tähän auta kuin kirurgin veitsi tai photoshop.

  VastaaPoista
 3. Chica: On kyllä perushyvä tuote, ei voi muuta sanoa.

  :( Apua, enhän mä nyt sitä tarkoittanut!!!

  Ensinnäkään mä en usko, että sun tilanteesi on noin paha :) Mutta... Vastaavasti voi sitten varjostaa niitä "isompia" kohtia, joita ei kannata korostaa. Jos nenä on iso (niin kuin mulla!) niin sitä valokynää voi kyllä laittaa nenänvartta pitkin, mutta nenä kannattaa sitten vielä varjostaa kummaltakin puolelta, ja poskiluun alle vielä varjostusta.

  Löysin juuri erään tumman meikkivoidestickin, jolla oli oikein kiva tehdä varjostukset puuterivärien sijaan. Voisin yrittää sen esitellä joku kerta blogissani.

  VastaaPoista
 4. Mä en valitettavasti osaa varjostaa enkä korostaa mitään. :( Mun tilanne on oikeasti paha!

  VastaaPoista
 5. Ei varmasti ole! Eikä kannata heittää kirvestä kaivoon, vaikkei heti onnistuisikaan. Harvalla se heti onnistuu täydellisesti.

  Karkkipäivä-blogissa oli kiva postaus aiheesta:

  http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/10/23/yksinkertainen-kasvojen-varjostus/

  Myös täältä löytyi ihan kiva teksti aiheesta:

  http://sariella.ajatukseni.net/2008/04/12/kasvojen-varjostus/

  Ja Jangsaran MSCHIC-blogissa on loistavin kuvin toteutettu postaus.

  http://www.mschic.com/blog/ ja tuolta postaus nimeltä Shapeshifters in the shadows.

  Yritän myös itse vielä saada aikaiseksi jotain aiheesta, mutta koska en halua pärstääni esitellä, niin kuvamateriaalia on vaikea saada aikaiseksi.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!