sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Eyes Cream


Innostuin kovasti MSCHICin superhopean löytämisestä, ja sen innoittamana tutkin meikkivarastojani lisää etsien unohtuneita tuotteita. Yllättäen ne ovatkin aina MSCHICin tuotteita, jotka kaikesta ihanaisuudestaan huolimatta jäävät käyttämättä. Tällä kertaa bongasin laatikostani MSCHICin Eyes Cream -luomivärit (huomatkaa ihana sanaleikki), jotka hankin viime kesänä häihini, kun en vielä tiennyt, teenkö vaaleanpunaisen vai vihreän meikin. Tein sitten vihreän, btw.


Tuossa ekassa yhteiskuvassa tämä on eniten oman värisensä. Eli on ihan rehellisen vaaleanpunainen, joka kuitenkin shiftaa rusehtavaan. Sävy on siis Pink Pearl Swirl.


Vihreä versio (jota muistaakseni käytin ainakin pohjustamaan häämeikkiä) on nimeltään Green Tea Ice Cream.


Näissä on ihana, tarpeeksi kuiva koostumus, joka kyllä jämähtää ihoon hyvin. Pigmenttiä on paljon, ja nämä tosiaan käyvät kivasti normaalin luomivärinä käytön lisäksi silmämeikin pohjustukseen tuomaan puuterivärille intensiivisyyttä.


Muistaakseni nämä olivat kaiken hyvän lisäksi vedenkestäviä, ja siksi kai ajattelinkin, että häämeikkiin sopivat.


Yritin putsata kädeltä, mutta ainakaan tuo vaaleanpunainen (joka ei ole noin tumma oikeasti) ei lähtenyt sitten millään. Vihreä lähti helpommin. Kokeilin luomellekin tuota vaaleanpunaista eikä kyllä vedellä lähtenyt. Otan nämä ihan varmasti kesäkäyttöön!

Arvontaan voi vielä osallistua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!