torstai 29. huhtikuuta 2010

Tuliaisia Seppälästä


Olen jo kauan himoinnut käyntiä Seppälään, sillä monessa blogissa vilahdelleet Models Own -lakat kiehtoivat minua. Olen tasan kerran elämässäni ostanut lakan Seppälästä, ja silloin se osoittautui aivan mahtavaksi lakkavalinnaksi. Kyseessä oli neonpinkki Wild and Crazy -lakka.


Uutta neonpinkkiä villiä ja hullua en löytänyt, mutta Wild and Crazyn valikoimista mukaan tarttuivat nämä söpöliinit (à 2,95 e). Ihana glitterlakka on yllättävällä sävynimellä viskaistu Purple Glitter, kaunis taivaansininen on nimeltään Super Star ja neonvärejäkin lähti mukaan neonkeltaisen Neon Melonin muodossa.


Vastineeksi ihanalle neonpinkille villille ja hullulle ostin sitten Models Ownin Pink Punchin (4,95 e), joka esiintyy sarjassamme "H***etin vaikeat kuvattavat". Tämä siis on ihan superneon, ja pinkkikin, vaikkakin verrattaessa Wild and Crazyn pinkkiin (sävynimi muuten Summer Neon), ei tämä ole pinkkiä nähnytkään.


Ja kamerahan söi nyt tämän neon-osuuden näistä kokonaan, mutta siis MO-lakka on oranssimpi/korallimpi kuin tuo viime kesänä hankkimani puhtaan pinkki ihanuus.


Ja tässä vielä talouspaperille vedetyt viivat Neon Melonista ja Pink Punchista, joka nyt sitten näyttääkin ihan pinkiltä. Aivan kuin olisi yliviivaustussilla vedellyt!


Ja sitten mukaan lähti vielä Miss Selenen sydänlakka (1,95 e), josta kätsysti voi noita yksittäisiä sydämiä laittaa kynsille koristeeksi.


 Ja tässä vielä suhteutettuna Models Owniin eli ihan pikkiriikkisestä sydänputelista on nyt kyse.


Ensimmäisenä kynsille lähti sininen Super Star, joka teki hyvää, peittävää jälkeä kahdella kerroksella. Pohdin pitkään tämän ja aavistuksen vaaleamman sävyn välillä, mutta onneksi päädyin tähän. Tykkään kovasti, vaikka onkin ehkä aavistuksen tylsä sävy.


Sinänsä turha lakka tämä minulle oli, että Goshin Metallic Blue on aika samaa sarjaa. Paitsi, että Gosh on nimensä mukaisesti metallinhohtoinen ja Super Star taas jotain muuta (mitä se on, jos ei ole shimmeriä, glitteriä, metallinhohtoa, muttei oikein cremekään?).


En halunnut kokonaan sotkea Super Staria, mutta halusin silti jotain ekstraa, joten laitoin Purple Glitteriä kynnen kärkiin kaksi kerrosta. Sekin kuivui mukavan nopeasti.

Olen todella tyytyväinen ostoksiini, mutta Seppälässä olisi ollut paljon muutakin ostettavaa. Muun muassa muutkin Models Ownin meikit (huulikiillot, eyelinerit...) sekä Beautyuk:n meikit kiinnostivat. Lisäksi sain pidätellä itseäni, etten olisi sortunut Anatomicalsin tuotteisiin niin kuin Virve :)

5 kommenttia:

 1. Seppälällä on nykyisin mahti-ihanuuksia. Olen itse hörähtänyt wild n crazyihin ja anatomicalsiin, nyt on vielä models own-neitsyys korkkaamatta:)

  VastaaPoista
 2. Oon ollu tosi tyytyväinen tuohon models ownin lakkaan, ei ole kyllä hinnalla pilattu ! ja sävyt on ihanan räikeitä, sitä kaipaaki nyt keväällä . . . :P

  VastaaPoista
 3. Hei! Mulla on ollu ton MissSelene - sarjan lakka, jossa oli sydänten sijasta tähtiä, mutta niitä ei saanu sieltä purkista poies ;/ Kerran oon saanu, mutta se tähti lähti heti kun se lakka oli kuivunu. Mutta en sit tiiä miten tuo sydänlakka sulla toimii :)

  VastaaPoista
 4. badbomben: Joo, sieltä olisi voinut kyllä ostaa vaikka ja mitä kivaa :)

  Sanni: Kiva kuulla, että Models Own hyväksi havaittu :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Meinasin ottaa juuri sen tähtilakan, mutta päädyinkin tuohon. Noh, toivotaan, että toimii. Jos ei toimi, niin hävisin onneksi vain pari euroa :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!