perjantai 9. huhtikuuta 2010

Löytö dinosaurusten ajoilta


Tutkiskelin kynsilakkavarastojani ja löysin tällaisen ikivanhan Rimmelin Lycra Wear -lakan sävyssä 366 Beige. Minulla ei ole mitään hajua, milloin tämän olen hankkinut, joten ensireaktio oli heittää tietysti tämä menemään. Päätin kuitenkin katsastaa tämän toimintakunnon, ja yllätys oli melkoinen, kun lakka olikin vielä notkeaa eikä yhtään liimamaista.


Enemmän se aiheutti yllätystä, kun tajusin lisäksi, että nyt ei olla oltu ihan euroilla liikenteessä tätä hankittaessa. Siis eihän nuo voi olla markkoja, eihän? Tuntuu vaikealta uskoa, että olisin maksanut 59 markkaa kynsilakasta, vaikka eihän se ole kuin kymmenen euron verran. Mutta, jos tämä oikeasti on markka-ajoilta (en muista mitään ulkomaillekaan sijoittunutta reissua, jolta olisin Rimmeliä ostanut), niin täytyy kyllä kehaista lakan kestävyyttä. Mutta tosiaan, en edes tiedä, milloin tämä lakka on ilmestynyt markkinoille, että voihan tähän olla joku järkeväkin selitys.


Tämä oli siitäkin upea lakka, että yksi kerros riitti peittävään lopputulokseen, mikä on näin vaalean lakan kanssa jonkin sortin ennätys. (Anteeksi kynsinauhasotkut.)


Tykästyin tähän lakkaan kovasti, ja se toi mieleen hiljattain esittelemäni Inglotin, sillä erotuksella, että tämä Rimmel on mielestäni vähän lämpimämmän sävyinen.


Ja sitten menin pilaamaan kaiken, ja suhrasin m22-laatasta nuotti-Konadeja.


Ei mitään sanottavaa. Nuo nuottiviivatkin lähti oikeasti irti ihan miten sattuu. Ja muutenkin m22-laatan kuvioiden kanssa tuntuu aina olevan ongelmia.Se hyvä puoli noissa konadeissa kuitenkin on, että ne saa aika hyvin kynsilakanpoistoaineella tuosta pois vahingoittamatta kuitenkaan tuota itse lakkapintaa. Itseni tuntien huomenna on siitä huolimatta uudet lakat kynsissä.

Miten muuten, mielenkiinnosta kysyisin, että jos laitatte/laittaisitte kynsiinne kuvia, niin kummin päin ne laitatte? Jos siis ovat sellaisia kuvia, niin kuin vaikka tuo nuottiavain, että sitä pitää katsoa tietystä suunnasta.  Tykkäättekö, että itse näette kuviot oikein päin vai niin, että muut näkee? Itse aina taistelen itseni kanssa, kun en tiedä, miten päin olisi kivempi.Sitten sain postissa tällaisen näytepaketin. En edes muistanut, että olin tällaiseen osallistunut, mutta minulla onkin tapana kirjoitella nimeäni kaikkiin kilpailuihin sen kummemmin ajattelematta. Tosin, jos olisin tiennyt, että saan neljä pikkuista näytettä, niin tuskin olisin tähän osallistunut. Anyways, sain siis 4 Vichyn Aqualia Antiox -voidenäytettä, jotka testailen pikimmiten.

2 kommenttia:

  1. Juuri noin päin on minullakin koristeet kynsissä :)

    Sain muuten samat testerit. Todella kevyttä, hyvin kosteuttavaa, mutta iltapäivällä alkaa iho kiiltelemään T-alueelta..

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää, niin en ole ihan hakoteillä :)

    Joo, juuri kokeilin ekan kerran tuota Vichya, ja epäilenpä, että alkaa myös pian kiiltelemään. Mutta todella riittoisaa ja mukavan tuntuista voidetta...

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!