tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kaappiin ja kaapista ulos


Koska suihkugeelini loppui, on aika ottaa käyttöön Lagoon-sarjan vastaava. Tämä tosin minun kielessäni tarkoittaa sitä, että käyttöön pääsee samalla koko Lagoon-tiimi: kuorinta, suihkugeeli, käsisaippua ja dödö. The more the merrier, vai mitä?


Lagoon-dödön astuessa remmiin on aika heivata pois kuukausitolkulla käytössä ollut Simin Lacto Plus, joka on kyllä ollut aika pätevä kaveri. Parasta tässä on se, että tuote on hajustamaton eikä siis riitele hajuvesien kanssa. Tämähän ei siis kyllä tällä logiikalla riitelisi tuon Lagoon-sarjan tuotteidenkaan kanssa, joten voi olla, että tämä säilyy kaapissa hätäapuna. Joka tapauksessa tämä on varmaan ehkä kohta loppumaisillaan (tällä riittoisuudella se kestää vielä kyllä jonkun aikaa), joten voin jo pari sanaa tästä sanoa, ja heivata sen sitten takavasemmalle ilman erityisiä (tai julkisia) hyvästejä.

Elikäs hajustamattomuuden lisäksi tässä roll-onissa on hyvää sen uskomaton riittoisuus. Kuten sanottu, tämä on ollut käytössä jo kuukausia - ainakin puoli vuotta, mutta varmasti kauemminkin - eikä nyt kuitenkaan ole ihan vielä loppumassa. Tuote on todella hellävarainen eikä ole kirvellyt kertaakaan. Lisäksi tämä toimii loistavasti eikä ole päästänyt hikeä puskemaan läpi. Tykkään kovasti.


Lagoon-kuorinnan astuessa kylppärin paraatipaikalle, on aika sysätä sivuun ehdottomat kuorintalempparini. Avonin Planet Spa -sarjan Afrikan sheavoi -kuorinnasta olenkin jo kertonut täällä, ja haluaisinkin että kaikki käyttävät nyt hetken tuon kuorintavoidepurkin kunnon tsekkaamiseen. Eli kyseessä tuo oikeanpuoleinen puteli. Kerroinhan viimeksi, että tuon kanssa on pieniä hankaluuksia, ja kuten kuvasta näkyy, pientä väkivaltaa on käytetty, jotta purkista on saatu mitään ulos. Tähän purkkiin ei siis pasifistien kannata ottaa mitään kontaktia.

Mutta kerronpa pari sanaa myös tuosta Välimeren oliiviöljy -kuorinnasta, joka on niille pasifisteille huomattavasti parempi vaihtoehto. Tässä toimii pakkaus paremmin kuin tuossa sheavoissa. Tuote tulee tuubista helposti. (Ainoa miinus, että korkki on aika tiukalla, ja tarvitsen aina pyyhkeen avuksi sitä avatessa, mutta väkivaltaa ei tarvita.) Tuoksu on mieto eikä niin herkullinen ja voimakas kuin sheavoissa, joka on varmasti monelle plussa. Lisäksi tämä on todella riittoisa  - aivan kuten tuo sheavoi - ja pienestä tipasta riittää koko kropalle. Kuorii hyvin ja hellävaraisesti. Loistotuote. Laitan nämä kummatkin siis vaihtopenkille odottamaan tuon Lagoonin loppumista.


Ja sitten vielä: Neutrogenat kun loppuivat, niin löysin kaapista Oriflamen puhdistusaineen (kaikille ihotyypeille) sekä Joe Blascon hellävaraisen kasvoveden (kaikille ihotyypeille). Nämä pääsevät käyttöön yhdessä Avonin Clearskin -geelin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Oi nuo lagoonit näyttävät niin herkuilta, mukavan kitsch-merellisiltä!:)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!