torstai 18. maaliskuuta 2010

Projekti nimeltä Matchy Matchy

Ensinnäkin olen pahoillani blogiini tekemistäni muutoksista. En jaksa enää tapella Bloggerin kanssa, mutta yritän kyllä vielä tehdä tästä inhimillisemmän näköisen.

Olen joskus kertonutkin, kuinka hauskaa minusta on yhdistellä samansävyisiä meikkejä, vaatteita ja asusteita. Joskus yhdistely käy luonnostaan, ja joskus se vaatii vähän työtä. Tällä kertaa se vaati vähän (turhaakin) työtä.

Eli tilanne on siis seuraavanlainen: ostin Henkasta ja Maukasta (surprise, surprise) lilan paidan, jota en ole vielä kertaakaan käyttänyt. (Ei siis sama paita, joka löytyy tästä postauksesta, mutta sama paita kuin tässä postauksessa, tosin erivärisenä.) Ja tämä paita vaatisi seurakseen ehdottomasti samansävyiset kynnet. Mieleeni juolahti heti yksi ilmiselvä vaihtoehto, mutta Natural Coden kevätlakat pyörivät vielä mielessäni, ja haluaisin niitä jotenkin yhdistellä.


Mutta mihin niitä sitten yhdistelisi?

Step one on siis löytää lila kynsilakka. OPIn Lincoln Park After Dark (päällyslakattu versio täällä ja konadoitu versio täällä) sopii siihen kuvaukseen. Se on tumma lakka, joten mätsätäkseen paitaan, se vaatii vaalennusta.Ja tähän siis löydämme apua Natural Coden minilakoista.


Keskisormen kynsi päällystettiin vaaleansinisellä Salty splashilla ja etusormen kynsi sai raikkaan vaaleanpunaisen Pearly bunny -päällysteen.


Peukku sai lilan Dreamy heart -lakan OPIn seuraksi.


No, sopivatko nämä nyt paitaan? Eivät. Keskisormi on liian vihertävä ja etusormi liian punertava.


Peukku taas on liian sinertävä. Noup, noup. Ei ollut näistä mätsäreiksi.

Juu, ei.


Step two on siis löytää joku toinen lila lakka. Koska mattalakkojen nopea kuivuminen tekee tästä projektista siedettävämpää, annan OPIn We'll Always Have Paris -lakan suede-versiolle mahdollisuuden. Yksinään se kuitenkin on liian punertavan sävyinen.


Apuun ryntäsivät jälleen Pearly bunny ja Dreamy heart. Vaikka sinisyyttä kaipasin OPIin, Salty splash ei vakuuttanut minua tässä hommassa, joten nämä kaksi sävyä saivat uudet mahdollisuudet.


Pikkurilli muuttui liian punertavaksi Pearly bunnyn myötä eikä nimettömän Dreamy heart -kuorrutuskaan ollut toivottu lopputuloksensa puolesta.


Tässä koko sakki, ja paita taustalla... Noup, noup, noup, noup ja... noup.Tässä valossa kynnet näyttävät makeilta, mutta paidan kanssa niillä ei ole mitään tekemistä. Harkitsen hetken jättäväni kynnet tällaisiksi, mutta ei se käy. Haluan käyttää tuota paitaa, ja se ei nyt vaan näillä kynsillä onnistu.Kun ei, niin ei. Minun on siis pakko kaivaa laatikoistani lakka, joka minulle ensimmäisenä tuli mieleen, kun tälle paidalle mietin kaveria. Oliko intuitioni oikeassa?


Taisipa olla.


Joo-o, nyt näyttää toivotunlaiselta.


Peukalon lakka verrattuna edellisiin kokeiluihin on huima parannus. Mikä siis on tämä lakka, jonka ansiosta sain projektini päätökseen?


No, Natural Codella mennään, mutta tällä kertaa sävyllä 20 Cool Cat, jonka peittävyys riittää yksinään ilman aluslakkojakin. Kaksi kerrosta tätä kuulia kattia riittää peittämään kynteni täydellisesti sinertävän lilaan lakkakerrokseen.


Päällyslakan (joka on muuten LCN:n Super Hardener) jälkeen kynnet kiiltävät, ja olen valmis käyttämään paitaa!


Mission accomplished.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!