tiistai 16. maaliskuuta 2010

Dreamy Heart

Viimeinen Natural Coden kevätkokoelman lakoista esittelyssä. Eli kyseessä on lilahtava 30 Dreamy heart, josta tykkäsin kovasti. Tiedoksi niille, jotka eivät aiempia postauksia ole lukeneet, niin tosissaan näissä kevätkokoelman pastellilakoissa on aika vähäinen peittävyys, joten olen ottanut tavaksi käyttää näitä päällyslakkoina jonkin toisen, peittävämmän ja samansävyisen lakan kanssa.


Tällä kertaa alle pääsi Goshin Wild Lilac, joka on ihana ja peittävä cremelakka.


Eli kynsikuvissa on yksi kerros Goshia ja yksi kerros Dreamy heartia...

... kunnes laitoin toisen kerroksen Dreamya, jotta tulos olisi nähtävissä selvästi kuvistakin.


Varsinkin auringonvalossa kynnet kimalsivat oikein ihanasti, ja ero pelkkään Goshiin on todella selvä.

(Päivänvalon hiipuessa kynnet muuttuivst melkein  hologrammisiksi, ja shiftasivat vahvasti siniseen. Olivat hienot!)


Pahoittelen pikkurillin lakkauksessa tapahtunutta kämmiä.Tässä vielä kaikki Bohemian Pastels -kokoelman kynsilakat. (Kaikki kokoelman tuotteet löydät näistä postauksista: Natural Coden kevätkokoelma Bohemian Pastels, Salty Splash, Natural Coden keväinen niitty, Natural Coden mineraalihohdepuuteri ja muuta kivaa sekä Goldy Catch ja Zero Fault.)
Eli ylhäällä vaaleanpunainen 27 Pearly bunny ja vihreä 28 Spring Meadow, ja alhaalla kultainen 29 Goldy catch, lila 30 Dreamy Heart ja vaaleansininen 31 Salty Splash. Omia lemppareita ehdottomasti tämän postauksen Dreamy Heart sekä ihana vihreä Spring Meadow, joka sopi metallivihreän Goshin kanssa kuin unelma.

Mutta ei tämä tähän lopu. Seuraava projekti on sekoitella aluslakkoja ja Natural Code -lakkoja. Nythän olen tyytynyt tylsästi laittamaan esimerkiksi vihreää Goshia ja vihreää Spring meadow -lakkaa, mutta mitäs jos laittaisi sinisen aluslakan ja Spring meadown tai punainen aluslakka ja päälle kultainen Goldy catch. Mahdollisuuksia on monia, ja koko kevät ja kesä aikaa kokeilla ennen kuin syksy tuo tullessaan taas tummat lakat. Onko joku muu testaillut Natural Coden uutuuksia?

Haluaisin kovasti postata kuvia esimerkiksi Ben Nyen luomivärien testauksista, mutta en osaa kuvata niitä niin hienosti kuin muut bloggaajat. Joko meikki ei näy selvästi tai silmäni ovat väärin tai jotain. Olisiko jollain jakaa vinkkejä onnistuneisiin meikkikuviin? Omat silmäni ovat kyllä sen muotoiset, ettei kuvien ottaminen tule olemaan helppoa muutenkaan. Mutta haluaisin ainakin yrittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!