tiistai 5. tammikuuta 2010

OPIn suede-mattalakka

OPI-kokeilut jatkuvat, ja täytyy sanoa, että olen haltioitunut. En niinkään juuri tästä lakasta (We'll always have Paris, suede-versio), joka toki on aivan ihana, mutta eniten minua innostaa OPIn kotisivut, joilla voi testata kaikki ihanat lakkasävyt. (Valitse ylhäältä Try on this colour -kohta.) Myös lakkojen sävynimet ovat aivan mahtavia. Vai, mitä sanotte esimerkiksi pinkistä lakasta, joka vakuuttaa, että I'm not really a waitress :)


Mutta palatakseni tähän lakkaan: mattalakkaus on taas voimissaan... Mattaa tämä lakka on siis koostumukseltaan, mutta pinta on kivan shimmerimäinen, silti ihanan sileä. (Yritin miettiä, miksi nämä on nimetty suede-lakoiksi.. Kaipa ne sitten kaukaa näyttävät mokalta... :) ) Tämäkin lakka kuivui huippunopeaan, niin kuin matoilla onkin tapana. (Aiempi OPI-koklaus täällä. Myös tästä sävystä on olemassa suede-versio.)

Kuvassa sävy on ihan pyllystä.. Oikeasti sävy on liila (!!). Kuvassa värisävy punertaa liikaa. Kauniimpia kuvia löytyy täältä ja täältä.


Sävy on siis oikeasti kivan violetti-luumu-lila, mutta syy siihen, miksen hihku innosta, löytyy kynsistäni. Vasta näistä kuvista huomasin lakkausta edeltäneen viilauksen puutteet. Kynnethän ovat aivan eri pituisia! No, työ on siis kesken edelleen... En varmaan ikinä ole onnistunut viilaamaan kynsistäni kauniisti samanpituisia. Olisikin tylsää onnistua jo sadannella kerralla... Yeah, right.

Mutta OPIsta vielä... Lakkojen kokeilumahdollisuuden lisäksi OPIn sivut ovat muutenkin hauskat ja laadukkaat. Tyylikkäät kotisivut antavat aina hyvän kuvan tuotteista. Aika usein sitä joutuu pettymään, kun haluaa ottaa selvää joistain tuotteista, ja niiden kotisivut ovat halvan oloiset ja mauttomat. Kyllä kotisivuihin kannattaa panostaa, sillä se edesauttaa kuluttajien kiinnostusta kokeilla tuotteita. Voi kuinka monta kertaa olenkaan menettänyt mielenkiintoni voiteisiin ja meikkeihin, joiden kotisivuilta saa tuotteista luokattoman huonon mielikuvan. Ja sitten taas joskus, kun on kokeillut joitain tuotteita ja käynyt katsastamassa niiden kotisivut, huomaakin ihmetyksekseen, että hyvä tuote ei ole saanut ansaitsemiaan sivuja. Mutta positiivisen kokeilun jälkeen tällä ei tietenkään ole enää merkitystä. Mutta voi kuinka monta asiakasta firma silloin menettääkään, jos potentiaaliset asiakkaat käyvätkin katsastamassa ne surkeat sivut ennen tuotteiden kokeilua. Siinäpä sitä pohtimista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!