maanantai 8. maaliskuuta 2010

Goshilla kynäilyä

Ajattelin näin alkavan viikon kunniaksi kehua taas vaihteeksi vähän Goshia, joka viime aikoina on jäänyt jostain ihmeellisestä syystä  normaalia vähemmälle hehkutukselle. Niille, jotka sitä eivät tiedä, niin voin kertoa, että olen Gosh-fani henkeen ja vereen. Kaikki kokeilemani Gosh-tuotteet ovat olleet laadukkaita eivätkä ole aiheuttaneet pettymyksiä. Lisäksi sarja on hintatasonsa puolesta edullinen ja verrattavissa esimerkiksi Maybellineen. Goshin kynsilakat maksavat esimerkiksi noin 9 e. Sarjaa on valitettavasti mahdollisuus ostaa vain Sokoksista ja Sokos Emotioneista, mutta näitähän löytyy useimmilta paikkakunnilta käsittääkseni. Tai ainakin lähistöltä.

Sitten tämän päivän Gosheihin eli jo kokoelmaani esitellessä vilahtaneisiin silmämeikkikyniin.

 

Vasemmalta oikealle Velvet Touch Eyelinerit: lila Purple Stain, vihreä Lemon Soda ja sininen Blue Lagoon. Nämä ovat vedenkestäviä. Lisäksi valkoinen kajal/eyeliner, sävy White.

 

Ja tässä vielä esimerkkiä kynien pigmenttisyydestä. Eli kynistä tulee hyvää, pysyvää ja näkyvää jälkeä helposti. Nämä ovat aivan mahtavia!

Pienenä vinkkinä voisin heittää sellaisen vaihtoehdon, että värittää Velvet Touchilla koko luomen, ja sen päälle luomiväriä. Tulee takuuvarmasti pysyvää jälkeä.

Velvet Toucheilla hintaa muistaakseni noin 9,5 euroa ja kajalilla noin 8 euroa.

2 kommenttia:

  1. Olisi kyllä kiva joskus kokeilla noita!:) Ja kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Suosittelen ehdottomasti, ja värivaihtoehtoja löytyy Sokoksen hyllystä huomattavasti enemmän kuin nuo minun kappaleeni!

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!