torstai 25. maaliskuuta 2010

Ei sittenkään pettymys

Vakkarilukijat tietävätkin jo, että kannattaa odottaa hetki ennen kuin ottaa negatiiviset kommenttini tosissaan. Tässä tapauksessa vähän pidempikin hetki.


Lokakuussa (jaiks! olenko todella bloggaillut jo näin pitkään?) haukuin The Body Shopin kolmisävyisen poskipunan (01 Cool Dusk), sillä se ei parinkaan käyttökerran jälkeen vakuuttanut minua. Poskipunasta ei irronnut sutiin juuri mitään, jotenka lopputulos poskillakin oli vähän turhan hentoinen makuuni. Mutta jälleen kerran joudun myöntämään erheeni. Tuote on maannut laatikossani lokakuusta lähtien, mutta nyt sain päähäni kaivaa sen esiin. Ja uusin silmin tämä tuotekin näyttää aivan toisenlaiselta. Siis okei, en minä ihan väärässä ollut, sillä tästä tuotteesta ei tosiaankaan lähde sudilla juurikaan väriä. Mutta sormin lähtee.


Vasemmalla vaaleaa lilaa (joka ei kyllä lilalta iholla näytä, nou hätä siis), keskellä vaaleanpunaista ja oikealla railakkaan pinkkiä. Siis kyllähän näistä jotain sai irti, kun sormella siis hinkkasi. Nuo kaksi vaaleaa väriä eivät kyllä itselleni ihan poskipunasta käy, hohdeväristä kylläkin. Ja tuolla pinkillä saakin sitten jo ihan punat poskille.


Jotkut ihmiset eivät kaipaa poskipunalta paljon pigmenttiä, sillä he haluavat lisätä väriä omaan tahtiin välttääkseen äkillistä mollamaijoitusta. Itse sitten taas tykkään, että saan heti väriä, vaikka toisaalta aika usein kyllä joudun sitä heti pyyhkimään poiskin. Joten ehkäpä voisin itsekin harjoitella sitä "vähän kerrallaan" -metodia.


Ja sekoittamalla näitä värejä saa sitten tietenkin ihan uusia ulottuvuuksia tähän palettiin. Vasemmalta oikealle: kaikki värit sekaisin, vaaleanpunainen + lila, vaaleanpunainen + pinkki sekä oikeimmanpuoleisena lila + pinkki.

Tästä eteenpäin tutkin kyllä tuotteet perusteellisesti, ja kokeilen niitä eri tavoin, ennen kuin haukun mitään. That's a promise.

4 kommenttia:

 1. Eksyin blogisi sivuille ja kiinnostuin heti kun huomasin, että olet käynyt meikkitaiteilija-maskeeraaja koulun. Missä ja minkä koulun olet käynyt? :) Itse aloitan syksyllä Helsingissä meikkitaiteilija-maskeeraaja koulu HeadHousen. :)

  VastaaPoista
 2. Heippa Tanja,

  Kyllä vain, olen käynyt Helsingissä sijainneen Face House -koulun, joka ilmeisesti (näin ainakin olen käsittänyt) on nykyään tuo HeadHouse (sijaitsevat kyllä eri paikassa). Ainakaan Face Housea ei ole enää olemassa. Vaikka valmistuin ihan hyvin arvosanoin, en koskaan niitä hommia tehnyt, mutta nykyisessäkin (kauneuteen liittyvässä) ammatissa tuosta koulutuksesta on ollut ihan mieletön hyöty, ja olen iloinen, että kävin koulun. Ehken itse ole kuitenkaan mikään "taiteilijaluonne", mitä tuossa meikkaajan ammatissa vaaditaan. En osaa edes piirtää!! :)

  Onnea kouluun! Meikkauksen opiskelu on hauskaa :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Minä tykkään juuri niistä mistä ei lähde kauheasti väriä - on helpompi lisätä kuin ottaa pois sotkematta alla olevaa meikkivoidetta.

  Tuo näyttää kyllä liian kylmältä minulle..

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tuo on ihan totta. Itse olen vain niin kärsimätön, että kuvittelen, että on nopeampaa laittaa heti paljon, vaikka kuitenkin hinkkaan sitä sitten pois :/ Olen vissiin vähän juurtunut tapoihini.

  Tuota Body Shopin poskipunaa on muistaakseni tehty rusehtavissakin sävyissä, jos se kiinnostaisi enemmän.

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!