tiistai 23. maaliskuuta 2010

Sekalaista seurakuntaa

Yves Rocherin karhunvatukalta tuoksuva kosteusemulsio näki vihdoin viimeisen päivänsä. Melkein kaksi kuukautta kestänyt puteli olisi kestänyt pidempäänkin, mutta pieni kyllästyminen aiheutti sen, että lotrasin viimeiset pari viikkoa tätä ihan huolella.


Missään tapauksessa kyse ei kuitenkaan ollut huonosta tuotteesta, mutta koska tämän riittoisuus oli niin uskomaton, aloin jo himoita muita tuotteita. Karhunvatukkaputeli lupali nopeaa imeytymistä, mikä osoittautui paikkansa pitäväksi lupaukseksi. Iho imi tämän hetkessä itseensä, mutta loppuvaiheen lutrailut veivät hiukka enempi aikaa. Kohtuudella levitettynä tämä kuitenkin oli jo imeytynyt ennen kuin ehdin ripsiväriä sanoa. Tuoksu miellytti minua ainakin aluksi, mutta niin kuin aina, pieni kyllästyminen koitti lopuksi. Mies ei tykännyt tuoksusta ollenkaan. Ihon tämä teki siloiseksi ja pehmeäksi, ei kuitenkaan mitenkään supersileäksi. Tästä putelista ei olisi ollut mahdollista saada kaikkea tavaraa ulos, joten täytin sen vedellä ja käytin loput suihkusaippuana, jotta saisin sen tosissaan tyhjäksi. Ja se oli muuten mukava kokemus. Tuli kosteutettu fiilis... yllättäen. Mutta yhteenvetona: käyttäisin uudelleenkin, vaikka himoitsisin enempi jotain uutta tuoksua, kuten vaniljaa. Muita Plaisirs Nature -sarjan tuotteita löytyy täältä.Vaikka niin olin ajatellut kokeilevani jotain uutta ja upeaa, otin itseäni niskasta kiinni ja päätin käyttää loppuun laatikossa lymyilleet X-tra-pullot. Nämä kaksi vajaata putelia ovat jo vieneet tarpeeksi tilaa, joten niiden on aika kadota. Mutta sen sanottuani totean vielä, että tässä X-tran kosteusvoiteessa ei todellakaan ole mitään vikaa. Näissä on ihan mieletön hinta-laatu-suhde. Jos ikinä kulkee marketissa lompakko tyhjänä kosteusvoidetta etsien, kannattaa kääntää katse halpisosastolle ja X-tran voiteisiin. Nämä tuoksuvat miedon miellyttävälle, imeytyvät hyvin, levittyvät loistavasti ja ovat oikein riittoisia. Iho tulee pehmeäksi ja sileäksi. Love it! Näiden loputtua mietin, mihin tuotteeseen tarraan lakatut kynteni seuraavaksi.


Vivisantén SKIN by VIVIDA Purifying Skin & Body -kapselit on nyt popsittu loppuun. Minkäänlaista merkkiä en ihossani nähnyt näiden tehosta, joten en  näistä mitään voi oikein kertoa. (Ja tästä voi muuten päätellä, etteivät Neutrogenatkaan ole tehneet tehojaan, ja nekin loppuvat pian.) Luultavasti kyse on vain siitä, että näitä pitäisi syödä kauemmin kuin kuukauden satsi, mutta en itse ainakaan saisi aikaiseksi ostaa näitä lisää, jos ekasta paketista ei ole mitään näkyvää hyötyä. Nyt jätänkin nutrikosmetiikan hetkeksi, vaikka kätköistäni jotain löytyisikin. Mennään ihan luomuna hetki :)

Sitten vielä yksi viikon kohokohta.


Kun viimeksi vertailin RENin Mayday Maydayta ja Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamia, vaaka kallistui jonkin verran RENiin. Haluaisin kuitenkin tämän postauksen lopuksi hehkuttaa hiukan ikisuosikkiani Ardenia. Pakkasten takia huuleni ovat olleet oikein kovilla, ja ne ovatkin kuivuneet ajoittain ihan korpuiksi. Tässä eräs ilta olin jo käymässä nukkumaan, kun tajusin, että huuleni olivat ihan riekaleina, ja kuorinta olisi tarpeen. Tapaan kuoria huuleni vedellä ja sokerilla, mutta en jaksanut köpötellä takaisin yläkertaan tätä rituaalia suorittamaan. Siispä menin yli aidan matalimman kohdan, ja maalasin huuleni 8 Hour Creamilla. Laitoin sormet ristiin, toivoin parasta ja kävin tutimaan. Ja aamulla huulet olivat ihan silkkisen sileät, eikä jälkeäkään mistään ihon riekaleista. Myös pahoin kuivunut huulten ympärys oli kuin vaavin peppu enkä voinut lakata hiplaamasta ihoa ja huuliani. Että kyllä sille 8 Hour Creamin hehkutukselle on oikeasti perusteitakin.

2 kommenttia:

  1. Itsekin olen huomannut että nuo x-tran voiteet on ihan hyviä, mutta hajusta en niinkään pidä, haisee aivan esterille ja siitä se tuleekin esiin missä ollaan voitu säästää. Mutta iho pysyy pehmeänä ja se on pääasia, varsinkin omalla opiskelijabudjetilla :D

    VastaaPoista
  2. Joo, X-tra on kyllä opiskelijabudjetille juuri sopiva eikä silti tarvitse tuntea, että jää jotain uupumaan :)

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!