tiistai 9. maaliskuuta 2010

Ben Nyen Lumière Grande Colour -luomivärit

Olen hiplaillut saamiani Ben Nye -tuotteita tietämättä oikein mistä aloittaisin. Luomivärikasasta silmiini osui kuitenkin erityisesti seuraavat smokey eyes -meikkiin sopivat ihanuudet.


 

Kumpikin näistä väreistä kuuluu Lumière Grande Colour -sarjaan eli nämä ovat runsaspigmenttisiä ja hohtelevat kivasti. Lisäksi näitä voi käyttää niin kuivalla kuin kosteallakin siveltimellä. Kostealla siveltimellä laitettuina väreistä tulee luonnollisesti intensiivisempiä.

  

Smokey eyes -meikkiä ajatellen tämä sävy Silver sopii hyvin koko luomelle. Ihana, hohtava sävy, jossa on sopivasti pigmenttiä. Tämä ei ainakaan minun käytössäni varissut laisinkaan.

  

Tummanharmaa Starry Night -sävy puolestaan sopii kivasti silmän ulkonurkkaan. Kuvasta sitä ei kovin hyvin näe, mutta tässä sävyssä on seassa erivärisiä glittereitä. Ei kuitenkaan liikaa eikä häiritsevästi.  Tässä sävyssä tekniikka on paikallaan, jotteivät tummat luomivärihippuset varise silmien alle levitettäessä. Tämähän on ongelma kaikissa tummissa luomiväreissä. Mutta, kun tämän painelee varovasti paikalleen, niin mitään ongelmia ei ole. Ja kosteana käytettynä tämä ei tietenkään varise laisinkaan.

Tykkään kyllä kovasti! Ja tämä nimenomainen boksi on täyttömallia eli tuon luomivärinapin saa helposti korvattua uudella.


  

  

Tässä vielä kuvaa väreistä kuivana käytettyinä. Ottaisin mielelläni kuvan ihan valmiista silmämeikistä, mutta tapanani on tehdä sellainen übercocktail kaikista käyttämistäni sävyistä, ettei lopputuloksesta juurikaan ota selvää, missä olen mitäkin väriä käyttänyt. Aion kuitenkin vakaasti yrittää aikaansaada siistin kuvakavalkadin jossain välissä.

(Ja, jos joku ihmettelee, mitä ihmeen naarmuja käsissäni on, niin voinhan sen kertoa. Kissani osaavat oikein kätevästi nousta takajaloilleen ottamaan namipalan kädestäni, mutta ne tarraavat niin voimakkaasti kiinni, että niiden kynnet tekevät väkisinkin vahinkoa.)
Tässä vielä kostealla siveltimellä laitettuna eli tulos on huomattavasti voimakkaampi ja intensiivisempi. Itse rakastan luomivärejä, joita voi käyttää kostealla siveltimellä. Pidän siitä hehkuvasta lopputuloksesta, minkä silloin saa. 


  

  

 

Ja tästä Riitta Vaaran siveltimestä tykkäsin aivan erityisen paljon. Kaksipäisellä siveltimellä voi levittää luomivärin siististi, häivytellä ja tehdä pikkutarkkaakin työtä. Tämä istuu hyvin käteen ja on helppo käyttää. Tykkäsin tästä erityisen paljon siksi, että tämä yksi sivellin riitti koko meikin tekoon. Eli, jos jotain sivellintä kantaa mukanaan meikkilaukussa, niin ehdottomasti tätä!

Lisää Ben Nye -postauksia tulossa lisätutustumisen jälkeen...

4 kommenttia:

 1. Kivan näköiset värit. Smokyn tekeminen onkin juuri siinä että saa värit levitettyä siististi, ilman varisemisia.

  Jep, jep, myös naarmuille käsissä. Mulla on kolme kissaa ja innostuessaan leikkeihin on kädet aina vähän vaaravyöhykkeellä :)

  VastaaPoista
 2. Eiko: Joo, näillä kyllä onnistuu oikein näppärästi :)

  Kissoista puheenollen... Mun toinen kissa sukelsi lattialla olevan takin hihaan äsken, ja mä ihastuneena otin siitä kuvia, kun se kurkkasi sieltä hihasta. Kunnes tajusin, että raukka oli ihan jumissa eikä voinu liikkua :/ Äkkiä piti auttaa toista... On ne vaan ihania, vaikka välillä kynnet osuukin vääriin paikkoihin :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Ihanan sävyinen tuo hopea! :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!