lauantai 6. maaliskuuta 2010

Lisää tuotteita

Ja taas postissa oli tavaraa odottamassa.

Tällä kertaa postiin oli saapunut ihkaensimmäinen Avon-tilaukseni.

Tulevaisuudessa siis pääsette nauttimaan testituloksista seuraavista tuotteista...

Planet Spa -sarjasta mukaan lähti African Shea Butter -tuotteita. Eli vasemmalla käsi- ja kynsinauhavoide, keskellä vartalonkuorintavoide, jolle olikin kipeästi tarvetta ja oikealla jalka- ja kyynärpäävoide (eli varmaan käytännössä toimii kaikille kuiville kohdille kropassa). Ja nämä tuoksuivat niin ihanalle, että vesi oikein herahti kielelle. Mieskin joutui myöntämään, että nyt on tuoksu kohdillaan. Taidan kokeilla vielä tämän jalkavoiteen ennen kuin päätän, mikä voide pääsee suosikkeihini. Tätä dilemmaa pääsee muistelemaan täältä.

 

Lisäksi tilasin ihanan, puhtaan pinkin Viva Pink -kynsilakan, Nail Frosting -lakan sävyssä Silver sekä kuorivan manikyyrin kynsille. Tuo Nail Frosting -lakka tuo mieleen ala-asteen, mutta kokeilin sitä yhteen kynteen, ja tulos olikin aika hauska. Tosissaan "frostaa" kynnen.

 

Tämä ei enää keinovalossa näyttänyt omaltaan, kuvaan vielä uudelleen päivänvalossa. Tämä siis on niin pinkki kuin vain lakka voi vain olla.

Pohdin pitkään, kirjoitanko tälle "oikealle" puolelle Avon-juttuja, vai pitääkö sitä joku mainostuksena. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kun näistä oikeastikin kirjoittaisin, niin miksi en niin tekisi nytkin. Sitä paitsi juttujen aiheet voisi välillä olla vähissä, jos Avon olisi kielletty puheenaihe. Hyviä tuotteitahan nämä suurimmaksi osaksi on. Linkitän sitten tuonne Avon-puolelle nämä tekstit, niin sieltä jokainen löytää pelkät Avon-jutut, jos kiinnostaa. En yritä kenellekään väkisin myydä mitään, nytkin tilasin tuotteita vain ja ainoastaan itselleni. Kaikki tietää, että minulta näitä voi tilata, ja that's that. Kerron myös ihan takuulla suoraan, jos en jostain tuotteesta pidä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!