keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Delux Chocolate

Kyllästyin aika pian työhaastattelulakkaani, ja vaihdoin toiseen Avon-tulokkaaseen, suklaanruskeaan Delux Chocolateen. Olen aika turhamainen ilmeisesti, sillä ylläni olevat ruskeat lököhousut ja ruskea lököpaita houkuttelivat vaihtamaan tähän lakkaan, vaikka Rose Amour oli ollut kynsilläni vasta vähän aikaa. Mutta, jos kerran laatikosta löytyy joku vaatteisiin sopiva lakka - olkoonkin, että hengailen vain himassa eikä kukaan, jota voisi kiinnostaa, ole paikan päällä arvostamassa tätä mätsäystä - miksen sitä sitten käyttäisi? (Anteeksi ensimmäisen kuvan pumpulihaituva.) Tykkään tästä lakasta kovasti. Se shiftaa ihanasti kultaan, mutta on samalla syntisen suklainen. Rose Amouriin tottuneena en muistanut, ettei tämä kuivu yhtä nopeasti, joten pieniä onnettomuuksia sattui. Silti... I love it!
Pieni harmi on se, että tämä lakka on vahvasti syksyinen eikä oikein sovi kevätmoodiini. Silti juuri kevätaurinko tekee tästä lakasta niin mielenkiintoisen, kun se saa lakan kultahippuset kimmeltämään ihanasti.


Pikkuisen alkoi kiinnostaa, miltä tämä lakka näyttäisi matattuna, mutta ehkä sitten ensi kerralla.


Sitten, kun 35 lukijaa tulee täyteen, pidetään arvonta, johon kaikki lukijoiksi ilmoittautuneet saavat osallistua! Mitähän kivoja palkintoja sitä oikein keksisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!