maanantai 28. joulukuuta 2009

OPI-lakkaa ja strassikokeiluja

Minulla oli suuri ongelma. Halusin ehdottomasti kokeilla OPIn Lincoln Park After Dark -sävyistä mattalakkaa, mutta halusin myös jatkaa strassikokeilujani. Mattalakan päällehän ei päällyslakkaa tulisi laittaa, mutta ilman sitä eivät strassitkaan pysyisi. Tämä OPIn ihanuus vieläpä kuivuu ihan sekunneissa. No, päätin kuitenkin kokeilla päällyslakan kanssa, ja vaikka mattaefekti näin katosikin, niin muuten kynnet onnistuivat mainiosti.

Syvän violetin lakan kanssa vaaleanpunaiset strassit toimivat kivasti. Tällä kertaa laitoin jopa useamman koristeen. Lakka itsessään näyttää melkein mustalta, niin kuin kaikki muutkin supertummat sävyt. Laitan joskus myöhemmin vielä kuvaa mattaversiosta.

Olen todella iloinen, että tajusin koristeiden sopivan muuallekin kuin silmäkulmaan. Mutta vaarana tietysti on, etten pääse hetkessä irti strassiriippuvuudestani. Kuten joskus aiemminkin olen sanonut, olen sellainen ihminen, joka intoilee samasta jutusta jonkin aikaa fanaattisesti, kunnes unohtaa sen kokonaan.

Voisin tietenkin esitellä sen ihmepäällysteen, joka pitää strassini kynsissäni.


Sain viime kesänä kynsihuoltajaltani tämän LCN Super Hardener -päällyslakan, jolla oli tarkoitus korjailla feikkikynsiäni. Mutta se toimii hienosti myös omille kynsilleni. Pysyy tiukasti menossa mukana ja tuo lakkapinnalle kivan kiillon. Ihmettelen vain, miten se jo nyt on mennyt "tahmaiseksi" eli venyy vähän kuin purkka. Eipä siis aikaakaan, kun jää käyttökelvottomaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!